Németh Szilárd sem igazán tudja, hány terrorista jön az EU-ba

2015. november 26. 18:57

Nem lehet tudni, hány terrorista van az egyre intenzívebben Európába érkező migránsok között, mondta egy ajkai lakossági fórumon Németh Szilárd. A fideszes politikus szerint van összefüggés terrorizmus és a migráció között.

2015. november 26. 18:57

A várakozások szerint egyre több migráns fog érkezni Európába, és nem tudni, hogy közülük hányan álcázott terroristák, fogalmazott a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke csütörtökön a Fidesz Ajkán tartott lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón.

Németh Szilárd azt mondta, a titkosszolgálatok rámutattak a kötelező bevándorlási kvóta veszélyeire, hiszen ha ekkora tömegben érkeznek a migránsok, akkor a terroristák elküldhetik embereiket az Európai Unióba. Két héttel ezelőtt ezt megtapasztalhattuk a párizsi terrortámadások esetében is, tette hozzá.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. november 27. 12:50
Nagyon rossz a cím, az biztos.
Mindjárt
2015. november 27. 10:42
Amit Németh Szilárd nem tud azt nem is érdemes tudni, de nem ám.
Mindjárt
2015. november 27. 09:56
Németh Szilárd se tudja? Ezt bizony nehéz elhinni, hogy egy ilyen zseniális ember bármit is nem tudna. Németh Szilárd mindent tud. Németh Szilárd egymagában a Fidesz agytrösztje. Nagy bűn lenne azt mondani, hogy Németh Szilárd még Orbán Viktornál is többet tud?
Zod
2015. november 27. 09:45
Az egyégadta világon senki sem tudja,hány terrorista érkezett Európába. Pontosan ez a gond a tömeg kontrollálatlan beözönlésével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!