Trump vezeti a Saturday Night Live egyik adását

2015. október 14. 15:21

Az amerikai ingatlanmágnás és republikánus elnökjelölt-aspiráns vezeti a Saturday Night Live tévéműsor november 7-i adását. Donald Trump szeptemberben már szerepelt a műsorban, ekkor vidáman tréfálkozott saját magán, ám a politikai terveit érintő komoly kérdések elől kitért.

2015. október 14. 15:21

Donald Trump amerikai ingatlanmágnás és republikánus elnökjelölt-aspiráns vezeti a Saturday Night Live tévéműsor november 7-i adását – jelentette be az NBC tévétársaság. A program egy évvel és egy nappal a 2016-os amerikai elnökválasztás előtt megy adásba, és ez lesz a második alkalom, hogy a 69 éves milliárdos vezeti. A műsor rendszeresen kér fel sztárokat a vendéglátó szerepére, fellépett már Justin Bieber, Steve Martin, Paul McCartney és Bill Murray is.

 
Trump a késő esti szórakoztató műsor 2004. április 3-i adását vezette korábban, akkoriban az NBC The Apprentice című valóságshow-jában is főszereplő volt – írta a Variety. Ez a második eset, hogy az NBC visszatáncol ígéretétől, amely szerint megszakítja a kapcsolatot Trumppal, mivel a milliárdos becsmérlő megjegyzéseket tett a bevándorlókra az elnökjelölti kampányát elindító beszédében. A milliárdos szeptember 11-én már szerepelt a műsor egyik Jimmy Fallon vezette adásában, ahol vidáman tréfálkozott saját magán, ám a politikai terveit érintő komoly kérdések elől kitért. Az NBC már nyáron felbontotta a vele kötött szerződéseket: a The Apprentice-ben Arnold Schwarzenegger vette át a helyét, a Trumppal közösen készített Miss USA és Miss Universe szépségversenyeket pedig nem közvetíti.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!