Migránsoknak nézték a közmunkásokat, rendőrt hívtak rájuk

2015. október 05. 16:51

Jutalomutazásra ment huszonnégy bőszénfai közmunkás szombaton, ám a kirándulást egy kisebb intermezzo zavarta meg. A közalkalmazottak Paksra mentek ebédelni, mikor egy figyelmes lakó rendőrt hívott rájuk, mert azt hitte, menekültek.

2015. október 05. 16:51

Jutalomutazásra vitte szombaton Bőszénfa polgármestere 25 helyi közmunkását, olyan jól teljesítettek az elmúlt évben. Hárommillió forintnyi munkát végeztek el úgy, hogy a falunak egy fillért sem kellett fizetnie. Jutalmuk egy kirándulás volt, melyet ebéddel koronáztak egy paksi étteremben – számolt be a Sonline hírportál. 

A munkásoknak előre foglalt asztalt Nyitrai István polgármester, ám a megbeszéltnél fél órával hamarabb érkeztek a vendégek a helyszínre. Egy közeli lakótelep mellett parkoltak le, ahol még csak pár perce várakoztak, amikor két járőrautó parkolt le mellettük. Mint kiderült, a két fiatal rendőr lakossági bejelentésre érkezett. Kaptak egy hívást, miszerint migránsok jöttek a lakótelep parkjába. A rendőrök amint meglátták a Darányi Ignác Terv feliratú kisbuszt, rájöttek, hogy tévedés történt, mosolyogva mesélték el, miért jöttek. A biztonság kedvéért azért mindenkit igazoltattak, majd továbbálltak. 

Egy kicsit azért bántott minket a történet, keserű volt a szánk íze, hiszen a fiúk és a lányok is keményen dolgoztak egész évben, s bennünk motoszkált, hogy úgy látszik, olyan időket élünk, hogy mindenki mindenkit feljelent, de szerencsére a kirándulás hangulatát mindez nem törte meg. Hazafelé már ugrattuk is egymást a történtekkel” – mondta Nyitrai István.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. október 06. 11:57
Orbanisztán 2015....
*ufó*
2015. október 05. 19:30
Ezt teszi a Fidesz hecc kampánya, avagy beérett a gyűlölet politikája, a finkelstein-i sárkányfog vetemény. Szomorú és szánalmas.
Akitlosz
2015. október 05. 19:25
"Migránsoknak nézték a közmunkásokat, rendőrt hívtak rájuk" Azért ez nem meglepő. 700 év különbséggel de kb. ugyanonnan jöttek, s ez máig is látszik a kinézetükön.
brekker
2015. október 05. 19:05
Dr. Spielmann nem arrafelé lakik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!