Migránsok halálával viccelő Hitler-fotót osztott meg egy MSZP-s politikus

2015. október 14. 10:20

Sógor László állítólag csak véletlenül osztotta meg a képet a Facebookon, de a Fidesz szerint ha ez így lett volna, akkor nem csak 14 órával később, hanem azonnal törölte volna azt.

2015. október 14. 10:20

Egy Hitlert ábrázoló, migránsok halálával viccelődő fotót osztott meg a Facebookon Sógor László, zuglói szocialista önkormányzati képviselő, aki később törölte a képet, és elnézést is kért miatta.

Az MSZP-s politikus állítólag véletlenül rakta ki a képet, de a helyi Fidesz szerint ha ez így lett volna, akkor nem 14 órával később szedte volna csak azt le, hanem már azonnal.

Sókor egyébként a zuglói testületi ülést megelőzően megígérte, hogy nyilatkozni fog az ügyben, de végül ezt az ígéretét nem tartotta be.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁrPi
2015. október 15. 10:06
Honnan született az a gondolat valami otromba vicceskedőkben hogy égne az ember mint a szalma. Meg kell hogy ragadjam a probléma egyik gyökerágát: Alkalmatlan az ember. Fűtésre. Értsd: Fűtőanyagként alkalmatlan. 400 kg tüzifával égetnek egy elhunyt indiai maharadzsát, és nemtudom mennyi de igensok MegaJoule hőenergiát kell bevinni a krematóriumban hogy hamvasztáskor teljesen elégjen egy elhunyt ember másfél-két óra alatt (ha nem több). Stephen Spielberg "The Last Days" c. Shoah-dokufilmjének kemenceteljesítmény- adatközlőinek (shoah-túlélők, illetve sonderkommando-munkás közlésének) szavai lehet hogy ide-citálhatóak: Az hallható ugyanis a Spielberg-dokufilmben, Henryk Tauber sonderkommando-munkás szájából hogy általában három test égett el egy krematóriumkemencében ÉS ezek 20 (húsz) perc alatt égtek el. NA: Honnan született az a gondolat valami otromba vicceskedőkben hogy égne az ember mint a szalma. Silencium!
Akitlosz
2015. október 15. 02:40
Már viccelni sem szabad? Micsoda ország ez, ahol ilyesmiért le kellene mondani? Azon a közölt fényképen nincsen semmi problémás.
tango47
2015. október 14. 15:12
A feleségem kikészítette a szilvásgombócot, hogy legyen mit ebédeljek: 5-5 jut mindenkinek. Én véletlenül kilencet ettem meg, mert véletlenül párosával számoltam, majd kivontam a maradék ötszörösét a korom háromnegyedéből, akkor ez jött ki. ÉRTHETŐ? NA UGYE!
Kanóc
2015. október 14. 15:12
Amivel sokat foglalkozik valaki, azt megszereti. Komoly tétet tennék rá, hogy antifa körökben a morbid, 'nácik vs zsidóság'- kategóriás viccek a legmenőbbek. Na meg, valahol lelki rokonságban is vannak Sógorék az ilyesmivel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!