Megnyitották a Röszke-Horgos átkelőt

2015. október 22. 12:29

A magyar és a szerb belügyminiszter csütörtökön újra megnyitották a Röszke-Horgos határátkelőt, amit egy hónappal korábban zártak le a migránsáradat miatt.

2015. október 22. 12:29

Pintér Sándor magyar és Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter csütörtökön újra megnyitotta a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyet. Pintér Sándor közölte, a régi röszkei átkelő újranyitásával Magyarország és Szerbia között valamennyi közúti határátkelőhely működik.

A magyar belügyminiszter emlékeztetett arra, hogy szeptember 16-án ennél az átkelőnél próbáltak meg illegális bevándorlók Magyarország területére betörni. Ezt közös erővel sikerült megakadályozni, az akkori rombolás okozta károkat pedig helyrehozni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evei
2015. október 23. 17:41
Kivel volt "közös az erőnk"? ... Gondolom szolidaritásból nyílt újra, mert válságossá vált déli szomszédainknál a helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!