A PM feljelentést tesz a milánói világkiállítás magyar pavilonjának ügyében

2015. október 29. 14:47

Feljelentést tesz, valamint rendkívüli számvevőszéki ellenőrzést követel a Párbeszéd Magyarországért a milánói világkiállítás magyar pavilonja és a kapcsolódó programsorozat ügyében – jelentette be egy Index-cikkre hivatkozva Barabás Richárd, a párt szóvivője. Nógrádi György feleségének kiállítását is kifogásolják.

2015. október 29. 14:47

A Párbeszéd Magyarországért feljelentést tesz és rendkívüli számvevőszéki ellenőrzést követel a milánói világkiállítás magyar pavilonja és a kapcsolódó programsorozat ügyében – közölte a párt szakszóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Barabás Richárd az Index cikkére hivatkozva azt írta: beigazolódott a gyanú, miszerint Szőcs Géza irányításával a magyar pavilon körüli szerződések „milliárdos pénzkifolyatást, Fidesz-közeli bizalmi emberek pénzelését takarják”.

Az ellenzéki párt szakszóvivője szerint az expo magyar honlapját harmincnégyszeresen túlárazták, és 130 milliónyi további közpénzzel sem tudtak elszámolni. Nem véletlen, hogy a közérdekű adatigénylésre hónapok óta nem kapnak válaszokat a Carpathia Zrt.-től – jegyezte meg.

A PM szerint elfogadhatatlan, hogy a szervezők az expóhoz kapcsolódóan magyar cégek népszerűsítésére és konferenciaszervezésre kapott közpénzekből kormány-közeli bizalmasok családtagjait, Szőcs Géza pedig saját színdarabját futtatja. A PM a „botrányos közpénzpazarlás pikantériájaként” értékeli, hogy a varesei kolostorban a „tudományos tevékenységéről bizonyítottan hamis adatokat közlő álszakértő” Nógrádi György feleségének képeit állították ki.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. október 29. 17:40
Index=hazugság!
paraklétosz
2015. október 29. 16:37
Ha az Index megírta, akkor beigazolódott. (Peti Műsor). Részemről vágják le a kezét minden tolvajnak, csak ne újságcikkek alapján.
mustarharmas
2015. október 29. 16:22
Ezt a Szőcsöt valóban seggbe kellene rúgni....
bookmark
2015. október 29. 15:36
Nagyon ráfeküdtek a cion-nácik Nógrádira. Már az asszonyt is támadják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!