Határzár: összevagdossa a szögesdrót a migránsokat

2015. augusztus 19. 19:12

„Örök emlék Magyarországról, tetoválás a szabad világból” – így kommentálta az egyik migráns, hogy tartósan látszani fog a lábán a szögesdrót által okozott vágás.

2015. augusztus 19. 19:12

Az RTL Klub-nak az egyik mentős azt mondta: az egyik férfi lábán két mély vágás is volt, amit össze kellett varrni. Szerinte nagyon valószínű, hogy a szerb határon felhúzott szögesdrót-kerítés okozta a sérülést, amelynek a nyoma maradandóan meglátszik majd.

Összesen 451 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. augusztus 21. 17:03
Milyen érdekes! Ezek a belvárosi aszfaltkigőzölődésben felsőbbrendűvé pácolódott, de velük született szerénységük okán egészen emberszabásúnak látszó retardált jog- és hülyeségvédők akkor nem hallatták gégehangmutánsos torz hanglejtésű hangjukat, amikor a táncos lábú exhibicionista felőrült Gyurcsány 2006-ban kilövette 14 ember a szemét.
puceráj
2015. augusztus 21. 16:57
Hát ilyen ez a szemét szögesdrót!!! Odamegy a migráncshoz,és egy óvatlan pillanatban ráveti magát,és összevagdossa szegényt.
Vén Csataló
2015. augusztus 21. 13:19
Basszus ez a libsi sajtó tényleg elmebeteg! Annak a drótakadálynak pont az a dolga, hogy összevagdossa azokat, akik át akarnak törni rajta! Illegálisan behatolni az országba NEM ALAPVETÖ EMBERI JOG!
kurbitalis
2015. augusztus 20. 23:12
A macskákkal, rigókkal, szarkákkal és egyéb állatokkal el kéne ám húzni innen a megfelelő témába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!