Támogatja a Fidesz a kormány tájékoztatási kampányát

2015. július 08. 15:34

A Fidesz szerint a magyar emberek joggal várják el, hogy részletes tájékoztatást kapjanak az életüket befolyásoló mindennapi intézkedésekről, ezért a párt támogatja a kormány tájékoztatási kampányát. A Fidesz szerint a baloldal nem változott: elvitatja a magyar emberek teljesítményét.

2015. július 08. 15:34

A Fidesz támogatja a kormány tájékoztatási kampányát, amelynek célja, hogy bemutassa: a magyar reformok működnek közölte az MTI-vel szerdán a kormánypárt, amely szerint a baloldal semmit sem változott és ezúttal is elvitatja a magyar emberek teljesítményét.

Közleményükben úgy fogalmaznak: ha „Gyurcsány Ferenc és társai” kormányzásuk alatt kicsit is törődtek volna a lakosság tájékoztatásával, akkor nem szolgáltatták volna ki a magyarokat a bankoknak és a külföldi szolgáltatóknak. Kormányzásuk alatt folyamatosan emelkedtek a rezsiköltségek, elherdálták a nemzeti vagyont és trükkök százait bevetve meghamisították az ország állapotáról szóló adatokat. Alkalmatlanságukat jól jelzi, hogy volt olyan év, amikor 7 százalékkal zsugorodott a magyar gazdaság – tette hozzá a Fidesz.

Azt írták: a Fidesz vezette kormány ezzel ellentétben tartós növekedési pályára állította a magyar gazdaságot, csökkentette a rezsit, véget vetett a devizahitelek korszakának, újra bevezette az otthonteremtési támogatást, és növelte a családi adókedvezmény mértékét. A közös erőfeszítéseknek köszönhetően minden évben nőtt a minimálbér, béremelési programok indultak és csökkentek az adók – emelték ki.

A kormánypárt szerint a magyar emberek joggal várják el, hogy részletes tájékoztatást kapjanak a mindennapjaikat nagyban befolyásoló intézkedésekről, így például a minimálbér újbóli tervezett emeléséről. A magyar reformok működnek, és ez minden magyar családnak jó hír, azt jelenti ugyanis, hogy saját életében mindenki tehet egy lépést előre a következő években – szögezték le.

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán jelentette be, hogy a kormány 600 millió forintos keretösszegű tájékoztató kampányt indít, hogy nyilvánvalóvá tegye, a magyar reformok működnek. A tervezett kampányt több ellenzéki párt is bírálta.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. július 09. 10:40
"...sem árt tudatosítani az emberekben, hogy honnan indult és mostanra hová jutott Magyarország - hangsúlyozta a kormányszóvivő." /Az igazhitű./ --- IGEN! Egész jó helyzetből indultunk 89-ben, de mára sikerült innen visszamenni 25...50 évet. (Köszönhetően a FIDESZ és hozzáhasonló, bolsevik hazaáruló pártok bandáinak.) SIKER! SIKER! SIKER! CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA !
tabakur
2015. július 08. 22:09
Gyurcsány idején mondja a Fidesz 7%-al zsugorodott a magyar gazdaság-igaz csak azt felejtik hozzátenni a fiúk,hogy volt egy gazdasági világválság. Az ő kormányzásuk alatt amikor már vége volt a válságnak mégis tudtak egy 1,7%-os zsugórt produkálni. Miközben a környező országok már rég növekedtek. Amúgy meg ebben az évben a bázishoz képest (saját bevallásuk szerint is) lassul a gazdaság ,jövőre meg meg még tovább lassul.Igaz a növekedési tartományban marad. A német birodalomban sem sajnálták a pénzt a agitproptól.
Ouroboros
2015. július 08. 20:20
I'm flabbergasted.
realista
2015. július 08. 20:13
Ha az ember az eredményes kormányzást az öndícsérő plakátokból látja csak, és nem a saját tapasztalataiból, akkor megette a fene az egészet. Mint a rajtakapott feleség: Lajos, te a szemednek hiszel inkább, mint nekem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!