Megszűnik a Budapest-Belgrád légijárat

2015. július 06. 16:49

Az alacsony utasforgalom miatt október 25-től felfüggeszti budapesti járatát az Air Serbia.

2015. július 06. 16:49

Október 25-től felfüggeszti az Air Serbia a Budapest és Belgrád közötti járatát, ezzel megszűnik a közvetlen összeköttetés a két főváros között – írja az Airportal.hu légügyi szaklap a légitársaság tájékoztatására hivatkozva. A budapesti mellett az Air Serbia felfüggeszti lárnakai járatát is.

A szerb nemzeti légitársaság 2014 márciusában kezdett repülni a két város között, naponta közlekednek a cég ATR 72 típusú repülőgépei Budapest és Belgrád között, iparági források szerint az alacsony utasforgalom miatt döntöttek a leállítás mellett.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. július 06. 21:58
"Megszűnik a Budapest-Belgrád légijárat" Mivel a két város közel van, a felszállás után máris le is kell szállniuk a gépeknek. Az alacsonyan történő repülést viszont akadályozza a határon felhúzandó kerítés.
Cassi
2015. július 06. 17:18
Kár volt napi járatot indítani, ez nyilvánvalóan túl sok volt egy ilyen útvonalra. Azt hittem, az Etihad ellátja őket tanácsokkal, de ezek szerint mégsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!