Pávabotlás

2015. július 16. 08:47

A jelzés egyértelmű: Orbán továbbra is járhatja a pávatáncot, de egyre szűkebb hozzá az udvar.

2015. július 16. 08:47
A szerk.

„Összeroskadhat a kormányzati építmény. A magyar hipermarketről szőtt álmok megvalósítására várni kell, ahogy arra is, hogy kegyencek tehessék rá a kezüket néhány multi itteni érdekeltségére. A dohánycégek közül sem csak a kormánykritikus vagy ellenségnek kikiáltott dohánymultik különadóját meszelték el. Brüsszel azt is jelezte tegnap a kabinetnek, hogy nem kell annyira sietni a baráti cégekből verbuvált nemzeti trafikellátó elindításával.

Mert már ezt a mutatványt is vizsgálja, és megeshet, hogy a nemzeti trafikellátó nevű Nagy Fideszes Dohánybuli a novemberre tervezett indulás előtt falnak megy. Egy ilyen döntéssel nemcsak a tízmilliárd forintos luxusprofittól búcsúzhatnak el azok, akiket bevettek a trafikellátós buliba, de a Simicska-érdekeltségek kiváltására épülő kormányzati sajtó is további mecénást kereshet a Continental dohánycég ura mellé. A jelzés egyértelmű: Orbán továbbra is járhatja a pávatáncot, de egyre szűkebb hozzá az udvar.”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. július 16. 19:30
"Pávatánc"? Mi lenne ha találnának valamit helyette, aminek esetleg van valami értelme?
Selamat
2015. július 16. 13:42
A baloldal, meg szintje. Piha.
DrPepper
2015. július 16. 13:14
Halkan megjegyzem, hogy az MSZP-ben és a többi baloldali pártban még egy vacak pávatánchoz sincs meg a politikai tehetség.
Mich
2015. július 16. 12:58
A lefizetett idegenszívűeknek a multik a bálványaik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!