Reagálás Gy. Németh Erzsébet június 13-i közleményére

2015. június 15. 11:22

​Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem, de amit az M3-as metró- és a csillaghegyi árvízvédelmi törvényről nyilatkozott, az egyenesen a mély sötétség.

2015. június 15. 11:22
Tarlós István
Tarlós István

Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem, de amit az M3-as metró- és a csillaghegyi árvízvédelmi törvényről nyilatkozott, az egyenesen a mély sötétség.

Túl azon, hogy a törvény tartalma nem az, amit Gy. Németh halandzsál, de az előterjesztést magam kértem. A szövegezését Gulyás Gergely a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival közösen készítette.

Maga a törvény csupán az engedélyezési eljárások egyszerűsítését célozza, és szó sincs arról, hogy a projektek felügyeletét az állam venné át.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. június 16. 07:56
Tisztelt Tarlós Úr! -Idézete: "...Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem..." -Hát ilyen ez, amikor a jóhiszemű, tárgyilagos, elfogulatlan, (műszaki észjárás) az irracionális valósággal szembesül. -Azonban, nem ilyen rózsás a helyzet. Tiszteletbeli, akadémiai "celebeket" is hallottam én már, hasonló szintet megütni. Tízet teszek az egy ellen, hogy nálam többet látott, hallott már. -Gy. N. É.??? ő, kicsoda? Már feledtük. Ne tegye meg neki azt a szívességet, hogy figyelemre méltatja. Eleddig ilyet, nem igen tett. -"...A régi mániám..." Sas nem kapkod, légy után! -Egyébként, továbbra is tisztelettel: A III. kerületből. Negyed századdal, korábbi időkből is.
vakhangya5
2015. június 15. 21:55
Drága Pityum Tisztelt Tarlós narancsbolsi! Eddig sem feltételeztem rólad, hogy valaha a büdös életben a műszaki végzettséged okán nyerted el a narancsbolsevikok főpolgármesteri jelöltséged, hanem sokkal inkább szervilis seggnyalásod folyamodványod eredménye az a poszt amit betöltesz. Az M3 metro felújítása hasonló kihívást jelent számodra, mint kihívást jelentett Demszky számára az M2 felújítása. Demszky ennek a kihívásnak eleget tett. De te drága Istvánom eleget tudsz tenni az M3 metro felújításának kihívására? Hajrá Tarlós hajrá Budapest! Vagy??????????
ciseaux
2015. június 15. 18:52
ps: What makes us different from "them"... Kiegészítés, alább, Bözsi bekaphatja.... http://matula.hu/index.php?section=article&rel=51&id=618
Brigadéros
2015. június 15. 18:49
Frappáns visszavágás Tarlóstól...Még akkor is, ha a Gyénémethnek esetleg nem esik le azonnal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!