Jávor: A kormány belátta tévedését az M4-gyel kapcsolatban

2015. június 03. 16:18

Orbán Viktor Szolnokon arról beszélt: meg fog épülni az M4-es, de nem autópályaként, hanem autóútként. Jávor Benedek ennek örül, mert állítása szerint ő kezdetektől ezt szorgalmazta.

2015. június 03. 16:18

Jávor Benedek PM-es európai parlamenti (EP) képviselő szerint a kormány belátta a tévedését az M4-es ügyében. A politikus ezt Orbán Viktor miniszterelnök szerdai nyilatkozatára reagálva mondta az MTI-nek. A kormányfő Szolnokon arról beszélt, hogy meg fog épülni az M4-es, de nem autópályaként, hanem autóútként. Jávor Benedek jelezte, ő „a szakmailag teljesen megalapozatlan” autópálya-építés helyett már az elejétől kezdve autóútfejlesztést javasolt. Ezt végre a kormány is belátta – tette hozzá.

Az EP-képviselő a miniszterelnök nyilatkozatából hiányolta a bocsánatkérést az adófizetőktől, akiknek – mint mondta – sok tízmilliárd forintját dobták ki az ablakon azzal, hogy hozzákezdtek megépíteni egy szakmailag is védhetetlen autópályát. Jávor Benedek szerint amit az M4-esből eddig megépítettek, annak költségeit elfogadhatatlanul magas áron számolták el. Úgy összegzett: az M4-beruházás annak bizonyítéka, hogy a kormány képtelen reálisan felmérni, milyen projektekre van szükség. A PM-es politikus szerint a következő kérdés az, hogy a fejlesztésnél is „a valós költségekkel köszönőviszonyban sem lévő” árakat számolnak-e majd el.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 04. 00:34
BAZMEG, SEGGHÜLYÉNEK NÉZTEK MINKET, TI MAFFIÓZÓ SZARHÁZI TAKNYOK???? Szerintetek nem tudjuk, hogy azért kellett beszüntetni, hogy ne Lajos építse? És az EU által hülyeségnek tartott, ezért nem támogatott totál felesleges autópályákra mi a retkes kurva anyátokért költötök el 600milliárdot, amikor a sima főútvonalak felújítására sincs pénz????
pemete jakab
2015. június 03. 18:13
"Jávor: A kormány belátta tévedését az M4-gyel kapcsolatban" A Fidesz a kormányzási (értsd: mutyizási) transzban se lát, se hall.
Akitlosz
2015. június 03. 17:54
1. Milyen jogon nyilatkozik Jávor a kormány nevében? 2. Mióta az autópálya-építés az ő szakmája?
alex.leopardi
2015. június 03. 17:32
akkor mi a baj te senkiházi,te tévedhetetlen vagy,kecskevalmi,jávorszar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!