Tovább gyurcsányozik a Fidesz a brókerügyben

2015. április 09. 16:10

Miért „tömte ki” a Gyurcsány-kormány 17 milliárd forinttal a Quaestorhoz kapcsolódó győri ETO Parkot a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül „teljesen szabálytalanul és fedezet nélkül” – kérdezi a Fidesz a Demokratikus Koalíciótól a brókerbotrány ügyében.

2015. április 09. 16:10

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc és társai ahelyett, hogy az évtizedes pénzügyi korrupciót feltáró és annak véget vető tisztségviselőknek és az ügyészségnek üzengetnek, inkább arra válaszoljanak, hogy a Gyurcsány-kormány miért „tömte ki” 17 milliárd forinttal a Quaestorhoz kapcsolódó győri ETO Parkot a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül „teljesen szabálytalanul és fedezet nélkül” – írta a kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A Fidesz ezzel a DK szóvivőjének csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. Gréczy Zsolt a Demokratikus Koalíció nevében arra szólította fel Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy indítson vizsgálatot a kormány azon tagjai ellen, akik felelősséget viselnek a Quaestor-ügyben.

A politikus úgy fogalmazott, a  felelősök névsora jól körülírható. Az ügyben politikai és jogi felelősséget visel Orbán Viktor miniszterelnök, Matolcsy György jegybankelnök, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter – mondta.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2015. április 10. 08:21
A maszop és a hajdani szadeszos banda most retteg, hogy kiderünek a régi disznóságaik...nem irigylem az álmaikat:-))))
=nessuno=
2015. április 09. 22:42
Uncsi. Ennyit tud Habony?? Nem sok.
Finale*
2015. április 09. 21:11
Miert kell egy cikknek ilyen undorito cimet adni ,kedves mandiner szerkesztoseg ?
egyetmondok
2015. április 09. 20:47
A gyurcsányozás még működhet. Bevehetik,érdemes megpróbálni. Mást már - ennyi elvesztegetett év után - nem is nagyon tehet a Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!