Megvannak a Nemzetközi Beruházási Bank tanácsának magyar képviselői

2015. április 25. 08:53

Kijelölte a kormány a Nemzetközi Beruházási Bank tanácsának magyar képviselőit. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kormányzóként, Orbán Gábor adó- és pénzügyekért felelős államtitkár pedig helyettes kormányzóként képviseli Magyarországot.

2015. április 25. 08:53

A kormány a Nemzetközi Beruházási Bank tanácsában Magyarország képviselőivé a nemzetközi pénzügyi kapcsolatokért felelős minisztert, valamint az adó- és pénzügyekért felelős államtitkárt jelölte ki, az erről szóló határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

A nemzetközi pénzügyi kapcsolatokért felelős miniszter kormányzóként, az adó- és pénzügyekért felelős államtitkár pedig helyettes kormányzóként képviseli Magyarországot. A nemzetközi pénzügyi kapcsolatokért jelenleg Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter felel. A tárca adó- és pénzügyekért felelős államtitkára Orbán Gábor.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2015. április 25. 12:48
Ott legalább képviselik Magyarországot a küldötteink. Nem úgy, mint a Szanyi meg Újhelyi félék az EU Parlamentben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!