Hat megállapodás született Kazanyban

2015. április 12. 10:01

Szijjártó Péter többek között stadionépítési, légijárat-üzemeltetési és export tárgyú megállapodásokról számolt be Tatárföld fővárosában.

2015. április 12. 10:01

A külgazdasági és külügyminiszter azután ült tárgyalóasztalhoz az orosz féllel, hogy pénteken megnyitotta a kazanyi magyar főkonzulátust.

Szijjártó Péter szerint a kölcsönös embargó károkat okoz a gazdaságnak, ezért pragmatikus megoldásra van szükség. A magyar delegáció hat kérdésben állapodott meg az oroszokkal, így például arról is, hogy magyar cégek jelentős szerepet kapnak a 2018-as labdarúgó világbajnokságra készülő stadionok építésében, és arról is, hogy lesz közvetlen Budapest-Kazany légi járat.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. április 13. 09:07
Vicces helyeken alkot a mi Robokutyunk...
Akitlosz
2015. április 12. 13:06
"Szijjártó Péter szerint a kölcsönös embargó károkat okoz a gazdaságnak," Akkor minek szavazták meg? Tudják, hogy ártanak az országnak, de azért teszik szó nélkül. Csak utána jár a szájuk és kritizálják a saját döntésüket.
kuwiq
2015. április 12. 12:52
Hát igen, a netadó elleni tüntetés semmi sem volt ahhoz képest, amit a Budapest-Kazany légiösszeköttetés hiánya miatt tartottak a fővárosban!
magone
2015. április 12. 10:36
Megvan a kilábalás útja! A kazah stadionok......... Graz, Döbling felkészül, a beteg hamarosan lemerülten érkezik!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!