Kezdődik a devizahiteles elszámolás

2015. március 01. 10:02

A jövő héttől kezdődik a devizahitelek elszámolása a bankok és az ügyfelek között – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

2015. március 01. 10:02

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter emlékeztetett: a jövő héttől kezdődik a devizahitelek elszámolása a bankok és az ügyfelek között. Az elszámolásban közérthetően tisztázni kell minden vonatkozó pénzügyi adatot az ügyfelek számára.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. március 01. 16:38
Kezdődik a sima átbaszás!!!
gudmen
2015. március 01. 14:21
kezdödik a leszámolás a devizahitelesekkel.. szép volt fiuk, hajrá magyarország...éljen a junta!
Habony Gucci
2015. március 01. 11:38
A cím helyesen Kezdődik a BANKMENTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aMIT MI NEM HAGYUNK ANNYIBAN!!!!!!!! SZÁNDÉKOS MEGTÉVESZTÉS – A DEVIZAHITEL, AMI NEM DEVIZAHITEL EMLÉKEZET FRISSÍTŐ: Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult. http://www.civilkontroll.com/deviza-beadvany-europai-parlament/ TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal. Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak. VIDEO http://www.civilkontroll.com/szandekos-megtevesztes-a-devizahitel-ami-nem-devizahitel/
rakosi
2015. március 01. 10:40
Tapolcán mérhető lesz az elégedettség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!