Index: Öngyilkosságot kísérelt meg az egyik bróker

2015. március 13. 16:37

Öngyilkosságot kísérelt meg az egyik letartóztatott bróker – írja az Index. A büntetés-végrehajtás kommunikációs főosztálya megerősítette, hogy történt öngyilkossági kísérlet a Gyorskocsi utcában, de több információt nem adtak ki. Hét korábbi vezető van őrizetben.

2015. március 13. 16:37

Öngyilkosságot kísérelt meg a Gyorskocsi utcában az egyik letartóztatott bróker kedden – írja az Index. Az öngyilkossági kísérlet tényét a büntetés-végrehajtás is megerősítette, de további részleteket személyiségi jogokra hivatkozva nem adtak ki. Az Index szerint a brókerüggyel kapcsolatban letartóztatott vezető súlyos vérveszteséget szenvedett és csak az utolsó pillanatban sikerült megmenteni.

Az ORFK március 6-án jelentette be, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda az MNB feljelentése alapján nyomozást rendelt el a Hungária Értékpapírnál elkövetett sikkasztás miatt. Még aznap őrizetbe vettek négy cégvezetőt. A Buda-Cash ügyben később tartóztattak le három gyanúsítottat.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2015. március 13. 21:53
azért ezt nem kellene,leülöd a büntetést és újrakezded
Peter8811
2015. március 13. 18:14
Hát ezeknek semmi nemsikerül?
GV0917
2015. március 13. 17:50
Az élet császára volt! PPP- konstrukcióban élt.(Pénz, Pia, még mi, na?) Akkor kövessük Nérót!!! Oh tempore, oh mores!/Ez utóbbit nem tanulta meg az iskolában, mert az egyházi erkölcstant "ideológiai megfontolásból"- az etikát meg jámbor nyárspolgárok meddő víziójának tartva saját hülye feje után ment, mint a macska a villamossínen.Aztán csak visszafordult megnézni mi az-és elvesztette a fejét is...
gudmen
2015. március 13. 17:35
gyurcsány ferenc több száz milliárd szociopata tulajdonosa...eszébe nem jutna ilyesmi ha felelösségre vonnák rabolt vagyona miatt...de simicska is sirka 1000 milliárddal kárositotta meg a közt-viktor hathatos aszisztálásával- ök se az kötélen szárado fajták..brokerek mellé mikor viszik be a koterbe fent emlitett "urakat"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!