Az Európai Zöldek tudni akarták, mi történik Pakson

2015. március 20. 13:38

Csütörtökön meghallgatást tartott az Európai Zöldek EP-frakciója a paksi bővítésről – számolt be Ámon Ada, az Energiaklub igazgatója.

2015. március 20. 13:38

A meghallgatáson Aszódi Attila paksi bővítésért felelős kormánybiztos azt mondta, hogy eddig még semmit nem hívtunk le az orosz hitelből, de idén már fogunk. 

Ámon Ada szerint azért is fontos volt a meghallgatás, hogy a Bizottság részéről az illetékes tisztviselők hozzájussanak fontos háttérinformációkhoz és megismerjék a magyar kormányzati attitűdöt a paksi bővítéssel kapcsolatban.

Magyarország a meghallgatáson komoly kritikát kapott azért, hogy nem foglalkozik a fenntartható energiaforrások fejlesztésével – tette hozzá Ámon Ada.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. március 22. 11:20
Valakik tudják, hogyan keletkezik a plutónium. (kiégett fűtőelemek). Ettől akarják elzárni az oroszokat. Csakhogy: Az egész világ lángba borul, ha véletlenül rossz kezekbe kerül az ügy. Az UNIO elárulja Európát.
hátakkor
2015. március 22. 11:10
Ámon Ada kijelentette nem lesz Paks 2. Ezzel tevékenységének és a Energiaklubjának a léte oka fogyottá is vált, lehet más pénzkereset után nézni.
balbako_
2015. március 22. 05:58
Az ATV-ben meghallgattam az Aszódival lefolytatott vitáját ennek a nőnek(?) A hihetetlen felkészületlensége mellett vitapartnerének többször kellett figyelmeztetnie, hogy ne hazudjon. Egyszerűen olyan állításokat tett amik nem fedik a valót. Ha a többi európai okostojás is ilyen szinten mozog az Isten irgalmazzon Európának!
Tintamin
2015. március 22. 02:25
Magyarország egy despota hatalommániás frusztrált barom játékszerévé vált. Az önálló véleményalkotásra és gondolkodásra képtelen, tanulatlan tömegek pedig zabálják a demagógiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!