Orbán Viktor részvétét fejezte ki az Iszlám Állam japán túszainak megölése miatt

2015. február 02. 17:35

Részvétét és együttérzését fejezte ki Orbán Viktor kormányfő japán kollégájának írt hétfői levelében az Iszlám Állam fogságába esett két japán állampolgár meggyilkolása miatt. A miniszterelnök azt írta: a magyar nép nevében legmélyebb részvétét fejezi ki a tragédia miatt.

2015. február 02. 17:35

Részvétét és együttérzését fejezte ki Orbán Viktor kormányfő japán kollégájának írt hétfői levelében az Iszlám Állam fogságába esett két japán állampolgár meggyilkolása miatt.

 
Az Abe Sindzó japán miniszterelnöknek címzett kormányfői részvéttáviratot Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatta el az MTI-hez.
 
A miniszterelnök levelében azt írta: a magyar nép nevében legmélyebb részvétét fejezi ki az Iszlám Állam fegyveresei által meggyilkolt Goto Kendzsi és Jukava Haruna halála miatt az áldozatok családjának és a japán népnek.
 
Magyarország határozottan elítéli ezt a brutális és szégyenteljes terrorcselekményt, amelyet ártatlan civilek ellen követtek el – közölte Orbán Viktor.
 
Goto Kendzsi meggyilkolásáról szombaton tett közzé videofelvételt az interneten az Iszlám Állam. Pár nappal korábban egy másik japán tússzal, Jukava Harunával is végeztek.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lázár Páván
2015. február 03. 11:44
Zsolt 75 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 3. 07:23 @Dr. Spielmann Ikszeld ki. Zsoltika te ugye fidesz-illiberális-demokrata--csicska vagy? Olyan Chárlie Hebdos demokrata. Miért nem X-eled ki azsidókat, a fajtársaidat? ja hogy azoknak mindent lehet? Milyen érzés minden nap orbán végbeléből nyalogatni a meleg szart?
Lázár Páván
2015. február 03. 11:39
Legalább!!!!!!!!4 3 kárpátaljai MAGYAR elesett a debaltsevo-i katlanban De ez a HAZAÁRULÓ, CIONBÉRENC "NEMZETTHYYY" "KERESZTÉNY" CIGÁNY KORMÁNYT NEM ÉRDEKLI MÉSZÁRSZÉKRE VITTÉK A KÁRPÁTALJAI MAGYAROKAT ÉS A CIONISTA ZSIDÓBÉRENC ORBÁNNAK EGY SZAVA SINCS ERRŐL A JAPÁNOK FONTOSABBAK NEKI ORBÁN=GYURCSÁNY-SZDSZ 2.0
békalepcse
2015. február 02. 20:05
Talán a vágóhídra vitt magyarjainkért is kéne kicsit aggódnia és a családnak részvétet nyilvánítani. Az ukrán cionnácik ellen pedig tiltakozni.
vigyor
2015. február 02. 18:20
Borzalmas ami történt, és ami történik. Abban azért biztos vagyok, hogy még azokban az országokban is, ahol nincs halálbüntetés, de fogva tartanak az iszlám államhoz kapcsolható terroristákat, azonnal ki kell őket végezni, vagy átadni olyan országoknak, ahol ki lehet őket végezni. Nem bosszúból természetesen, hanem azért, hogy a fogolycserére hivatkozva ne lehessen több követelésük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!