Nem tudni, lesz-e vasárnapi bérpótlék

2015. február 27. 14:52

A fideszes Szatmáry Kristóf módosítója szerint a duplájára emelkedne a bérpótlék, viszont egy másik módosítója szerint egyáltalán nem járna bérpótlék.

2015. február 27. 14:52

Két, egymásnak ellentmondó módosító javaslat szabályozná a vasárnapi bérpótlékot, ami eddig 50 százalékos volt. Szatmáry Kristóf kormánypárti képviselő decemberi módosítója szerint ez mostantól a duplájára emelkedne, viszont szintén ő jegyzi azt a módosítót, amely alapján egyáltalán nem járna bérpótlék. A képviselőt nem érték el, az NGM pedig azt mondta, még nem döntöttek. A szakszervezetek szerint követhetetlen, ami történik.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. február 28. 23:51
követhetetlen, és hiteltelen, amit az RTL mond... ...ha érdekelne, hogy egy KDNP-s ürge mit mond/ott, azt megbízhatóan nem az RTL-től fogom megtudni...
Wazze
2015. február 28. 19:43
Persze, hogy lehet tudni! Nem lesz! Mi a fasznak?! Visszaválasztottátok a csüngőhasú kancigányt, még mi a fasz nem kellene?! Tán rendes fizetés?! Na " Oszt Jónapot"!
Quet
2015. február 28. 06:25
A politikusok azt hiszik, majd ők belenyúlkálhatnak a munkáltatók zsebébe, és akkor minden fáin lesz. Hát ez sajnos nem így működik, most mondom. A bérköltség egy állandónak vehető bevétel mellett szintén fix. Ha növelik a bérpótlékot, akkor se lesz több pénz hirtelen, tehát úgy fogják megoldani a munkáltatók, hogy kevesebb embert fognak foglalkoztatni. Ha mégis valahogy több pénz jutna mindenkinek, és ugyanannyit kellene dolgozni, abba pedig a cég fog előbb-utóbb tönkremenni, hacsak nem emel árat.
Tintamin
2015. február 28. 00:00
Van, amikor a szakértelem, sőt az önálló gondolkodás nem szempont. Itt 5 éve nem az. A seggnyalás az egyetlen kiválasztási elv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!