Conchita Semjén szemébe nevet

2015. február 09. 21:47

A szlovák nép tegnap jól érthetően közölte: 80%-a magasról tojik az évek óta nagy hévvel izzított végső harcra a „családokat bomlasztó genderideológia” (kerényiül „buzilobbi”) ellen.

2015. február 09. 21:47
Ertsey Katalin

„Nagyjából egy időben Conchita Wurst első budapesti fellépésével Semjén Zsolt is megvilágosodott.

Minden szavával egyetértek: »A szlovák nép tanúságot tett a közös keresztény értékekről és a normalitásról. Véleményük visszatükrözi, amit Magyarország Alaptörvényébe foglalt a család védelméről«. Pontosan így van: a szlovák nép tegnap jól érthetően közölte: 80%-a magasról tojik az évek óta nagy hévvel izzított végső harcra a családokat bomlasztó genderideológia« (kerényiül »buzilobbi«) ellen.

Szlovákia jóval vallásosabb ország, mint Magyarország. A népesség 84%-a vallja magát hívőnek, és közel kétharmad a katolikusok aránya, ezek a számok nálunk az 55 ill. 40%-ot sem érik el, vallástalannak vagy semlegesnek ott csak a 15% vallja magát, míg nálunk ez az arány 30% fölött van.

Elvileg lett volna táptalaja tehát a keresztes háborúnak, amibe évek óta nagy erőkkel szállt be a katolikus egyház, vállvetve a lengyelekkel, ahol tavaly teljesen abszurd módon, az év szava lett a gender. Csehországban, ahol hírhedten szekuláris (60% a vallástalan!) a társadalom, az egészet csak körberöhögték.

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. február 10. 13:06
Örülök, hogy már nincs a parlamentben mert hányingert kaptam a fölényeskedő, bíráskodó, itélkező felszólalásaitól.
johnnyrotten
2015. február 10. 10:56
Nem hiszem, hogy bármiben is referenciaként kellene tekintsünk a "szlovák népre". Ertsey gyanítom, gyermektelen, ezer lelki bajjal megvert lelkes genderideológus, aki az egyik képviselője a népesség töredékét kitevő, de annál agresszívebb kisebbség tagjai közül, akiket javasolnék egy zárt szigetre küldeni. Ott néhány év alatt kiderülne életmódjuk hasznossága és életrevalósága. Bár azt gyanítom, 50 éven belül úgyis kipusztulnának, és akkor végre ismét valódi emberek vehetnék birokba azt a szigetet is.
ormányos csillós
2015. február 10. 10:05
Aki látott már nehéz fizikai munkát végző zsidót, az szóljon!
ormányos csillós
2015. február 10. 09:39
erstey katika tudod mi legjobb az orális szexben? az a pár percnyi csend!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!