A Katari Államé lett a Köztársasági Őrezred egykori villája

2015. február 06. 10:19

Csaknem egymilliárd forintért a Katari Állam vásárolta meg a Köztársasági Őrezred egykori Andrássy úti villáját.

2015. február 06. 10:19

A Katari Állam csaknem egy milliárd forintért vásárolta meg a Köztársasági Őrezred egykori villáját, az Andrássy úti ingatlan ezután nagykövetségi épület lesz – közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) pénteken az MTI-vel. Az MNV többszöri sikertelen árverés után értékesítette budapesti az Andrássy út 114. szám és a Munkácsy Mihály utca 11. szám alatti ingatlanokat.

Az eladáshoz a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Fővárosi Kormányhivatal is hozzájárult. Az előzetes jóváhagyására – a jogszabályból eredően – azért volt szükség, mert a vevő külföldi és a Katari Állam az ingatlant diplomáciai célból vásárolta meg. A szerződés aláírása során a Katari Államot Abdalláh Huszein al-Dzsáber nagykövet, míg az MNV Zrt.-t Márton Péter vezérigazgató képviselte.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. február 06. 13:23
Ezek is mindent dobra vernek, mint a baloldali ikertesóik. A birka meg csak bámul, hogy eladják a talpa alól a hazáját. (Már amelyik egyátalán tudja, hogy mi az a haza.)
Alarik
2015. február 06. 12:54
Mi van? Már nem csak foci VB-t, és kézilabda csapatot vesznek?
Fahrenheit 451
2015. február 06. 12:29
ami azárbajdzsánhoz, katarhoz, a szaudi arabokhoz, az egész korrupt kelethez kötődik, az mind arra jó, hogy zsebbe fizet orbániának.
krksziget99
2015. február 06. 12:19
Verok és Demszky menjen már a börtönbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!