Nem az elnök úszott a felújított BVSC-uszodában

2015. január 06. 10:12

Kiss Sándor BVSC-alelnök állítása szerint nem Szatmáry Kristóf, hanem ő és a fia próbálták ki a még át nem adott uszodaszárnyat.

2015. január 06. 10:12

A vendégeket még nem, az egyik klubvezetőt és fiát viszont már beengedték úszni a BVSC uszoda egyik felújított szárnyába. A pénztáros szerint a BVSC elnöke, a fideszes Szatmáry Kristóf úszott az egyelőre elzárt területen, az RTL Klubnak nyilatkozó klubalelnök, Kiss Sándor – aki egyben a vízilabda-szakosztály vezetője is – azt nyilatkozta, hogy ő és fia nézte meg vasárnap, hogy elég meleg-e a víz.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználó név
2015. január 07. 06:14
Szijjàrto Petyànak, Furcsànynak sajàt uszomedencéje van (biztos megdolgoztak érte... vagy nem)
Ultima Ratio
2015. január 06. 18:11
Hitetlen, hogy A Tanú napról napra valósággá válik. Persze a fideszbirkáknak még ez is tetszik. Igen, úszkáljon csak Bástya elvtárs, SŐT! Mi az, hogy nem tetszik? Ő csak a nép előtt leteszteli, hogy ne legyen bajuk! Nem tetszik? Drogos vagy! Amerika lefizetett! Balliberális! Gyurcsány kottája! (itt kellene érkezni az ápolóknak, de sajnos ebben az országban a bolondok vezetik az elmegyógyintézetet)
Titi-mata'i-fa'aaro
2015. január 06. 16:39
A gyönyörű az egészben, hogy ezt az embert Tóth Sándornak hívják, nem Kiss Sándornak. Tegnap az origonak még sikerült jó névvel lehozni, de az RTL-esek nem tudnak egy nevet megjegyezni, azóta mindenkinél Kiss Sándor... A színvonalas magyar média működését láthatjuk közelről. http://www.origo.hu/itthon/20150105-a-bvsc-alelnoke-es-fia-volt-bastya-elvtars-az-uszodaban.html
írmag
2015. január 06. 14:32
@Dr. Spielmann _szarkupacok_kiikszelve_ = Dr. Matatakakiban. Attól indulsz be? Előtte, vagy utána mosod a kezed? (Anya nem szólt, hogy helyette kellene?) Olyan jó nagy játékos lehetsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!