Újabb stratégiai megállapodásokat köt a kormány

2014. december 30. 21:51

Hat újabb magyarországi nagybefektetővel köt stratégiai megállapodást a kormány a Magyar Közlöny keddi számában megjelent határozata szerint.

2014. december 30. 21:51

A hat cég: az Ibiden Hungary Kft., a Le Bélier Magyarország Zrt., a BSM Magyarország Kft., a Nemak Győr Kft., az Oracle Hungary Kft., valamint a Zoltek Zrt.

A határozat alapján a megállapodásokat a kormány részéről a külgazdasági és külügyminiszter, illetve az általa vezetett tárca államtitkárai írják alá.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2015. január 01. 01:28
Mi a fasznak?! Egyik oldal sem tartja be! Ez már nevetséges!
liberálzöld.
2014. december 31. 11:41
Remek! És mennyi adókedvezményt kapnak a fenti cégek? Mert másra nem jó ez a megállapodásosdi, mint a közpénz lefejésére, ez gondolom mindenki számára világos.
BőröndÖdön
2014. december 31. 07:17
A protekcionizmus jobban teljesít!
csuka
2014. december 31. 07:14
„Orbán Viktor Magyarország legálszentebb köpönyegforgatója. A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelybõl az épp aktuális idõben politikai tõkét kovácsolhatott. Kezdõdik minden azzal, hogy Soros György kiválasztottja a kellõen befolyásolható, a haza elárulására kész ifjú titánjait, s összerendezi õket, mint a liberális internacionálét megtestesítõ rendszerváltó erõt, mely az SZDSZ testvérpártja lesz. Az MDF hatalomra kerülése után, lázadoznak a konzervativizmus ellen, majd 98-tól tovább viszik és folytatják az Antalli politikát, ami nem más: mint a paktumpolitika. 1992-ben a Fidesz frakció kivonul a parlamentbõl, amikor a képviselõk egy perces néma felállással gyászolják Magyarország megcsonkítását, majd 10 évre rá a 2002-es választásokon a Fidesz hirtelen radikális erõvé válik, és tüntetéseiken elõkerülnek a Nagy-Magyarországos zászlók és a Székely Himnusz. A ’94-es választásokon a Fidesz, mint az SZDSZ segédcsapata indul, majd a hatalmas bukást követõen újabb fordulatra kényszerülnek. (…) És most 2004-ben, itt van Orbán Viktor, aki méltán érdemelte ki a Magyarország legálszentebb köpönyegforgatója elnevezést. Orbán Viktor, és az általa vezetett Fidesz a nagy antikommunistasága után, most az MSZMP utódpártjával együtt, ismét középre húz, és hazaáruló törvényeikkel és paktumok sorával, a legnagyobb egyetértésben alakítják ki Magyarországon a kétpólusú egypártrendszert. A magát az egyetlen hiteles keresztény nemzeti erõ letéteményesének nevezõ Fidesz, újabb hazudozó ámokfutásába kezdett. (…) S az is kérdés, miért tetszik ez a kijelentés annyira az Orbán Viktor lázban égõ manipulált agyú embereknek, hogy a beszédben öt perces tapsszünet következik. Feltehetõ a kérdés: Vajon nem kívülrõl (New-York- Tel-Aviv- Brüsszel) gerjesztett taps ez? (…) De a tények makacs dolgok. Az imént felsoroltak fényében nem kérdés, a Fidesz is szabadkõmûves, hazaáruló erõ. A nemzet és a keresztény fogalmakhoz semmi közük sincsen! A Fideszre adott szavazat egyenértékû az MSZP-re adott vokssal! És lehet, hogy Orbán Viktor „király” egyeseknek… De a király HAZUG és MEZTELEN!” Csurka István, 2004
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!