Kirúgták a Balassi Intézet főigazgatóját

2014. november 18. 21:00

November 17-ei hatállyal megszüntették a külföldi magyar kulturális intézményeket működtető Balassi Intézet főigazgatójának, Hatos Pálnak a munkaviszonyát – tudta meg a hvg.hu.

2014. november 18. 21:00

A Külgazdasági és Külügyminisztérium hétfői állományülésén jelentették be, hogy november 17-ei hatállyal megszűnt a Balassi Intézet főigazgatójának, Hatos Pálnak a munkaviszonya írja a hvg.hu. Az információt a tárcai is megerősítette a portálnak. A hvg.hu szerint ideiglenesen Pongrácz Elvira gazdasági főigazgató-helyettes veszi át a világ 21 országában kulturális intézményeket működtető, magyar kultúra külföldi népszerűsítését végző intézmény vezetését. A minisztérium közlése szerint az új főigazgató kiválasztása folyamatban van.

Hatos Pál 2010 óta irányította a Balassi Intézetet.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2014. november 19. 09:07
Hátha kineveznek egy olyat, aki nem csak havonta egyszer méltóztat aláírni. Hatos nem rossz tudósból egy igazi dzsentrivé küzdötte le magát. A nemzeti retorika mindig megvolt, az aprómunka kevésbé.
berzsian56
2014. november 19. 08:09
Várom már amikor a Szabó Rebeka -Kunhalmi duó azt ordítja a színpadról, hogy:jaj istenem mit csináljak dugjak é vagy ellenáljak. Csak ugy slam poetrysen.
Vén Csataló
2014. november 18. 22:31
Ideje volt.
lavor
2014. november 18. 22:15
Hehe, emlékszem egyszer egy előadáson a haverom megkérdezte tőle, hogy mi az, amire úgy igazán büszke, mi a legnagyobb sikere. Szegény csávó hebegett-habogott egy darabig, aztán mondott valamit, amire már emlékszem. Jó, elismerem, ez nagyon szemét egy kérdés.:D (azóta a haverom újságíró az MN-nél:D)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!