Negyvenkilenc év után is polgármester Veresegyház ura

2014. október 12. 23:15

A Veresegyházat 1965 óta vezető Pásztor Bélát ismét polgármesternek választották az immár öt éves ciklusra. Pásztor a szavazatok 87,42 százalékát szerezte meg.

2014. október 12. 23:15

A Pest megyei Veresegyházon 1965 óta előbb tanácselnökként, majd polgármesterként hivatalban lévő független Pásztor Béla 87,42 százalékkal ismét megnyerte a polgármester-választást. A 76 éves régi-új polgármester riválisa, Szabóné Tolnai Ildikó (Fidesz-KDNP) 12,58 százalékot ért el. Pásztor Béla az MTI érdeklődésére azt mondta: nagyon köszöni a helyieknek az ismételt bizalmat, amelyet szavai szerint valószínűleg azzal érdemelt ki, hogy mindig őszinte, a magánérdekkel szemben a köz javát helyezi előtérbe, és mindig minden eszközt megragadott arra, hogy fejlettebbé, sikeresebbé tegye a települést. Ezen elvek alapján kíván dolgozni a jövőben is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!