Minden biztosjelölttel elégedett Juncker

2014. október 02. 13:16

Jean-Claude Juncker szerint az összes eddig meghallgatott EU-biztosjelölt meggyőzően igazolta felkészültségét és elégedett a teljesítményükkel.

2014. október 02. 13:16

Jean-Claude Juncker úgy ítéli meg, hogy az Európai Parlament illetékes szakbizottságai előtt eddig meghallgatott összes EU-biztosjelölt meggyőzően igazolta felkészültségét a tisztség ellátására, az Európai Bizottság megválasztott elnöke elégedett a teljesítményükkel – közölte csütörtökön Brüsszelben az uniós javaslattevő-végrehajtó intézmény egyik szóvivője.

„Juncker megválasztott elnök úgy véli, hogy eddig az összes jelölt meggyőzően demonstrálta kompetenciáját és európai elkötelezettségét” – mondta újságíróknak Mina Andreeva szóvivő.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2014. október 02. 14:26
"Minden biztosjelölttel elégedett Juncker" Szóval valaki a kiválasztottak közül elégedett. Ez ugyan nem rossz, de azért mégiscsak jobb lenne, ha azt lehetne leszögezni, hogy az EU lakossága is elégedett.
FabiánA
2014. október 02. 13:36
Na úgy néz ki nem jött be a Jávor Benedek reménye, Navracsics maradni fog :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!