Kocsis: Navracsics elkaszálása politikai támadás

2014. október 07. 08:45

Kocsis Máté szerint egy felemás döntést kellett hozni, hogy meg is támadják, meg nem is Navracsics Tibort.

2014. október 07. 08:45

Hétfőn az Európai Parlament illetékes bizottsága az uniós biztosi posztra alkalmasnak találta a politikust, de azt nem támogatta, hogy az oktatási és kulturális területet kapja. Kocsis Máté szerint Navracsics Tibort szakmai alapon nem tudták kikezdeni ezért született ilyen döntés.

„Nyilvánvalóan azt nem merték mondani, hogy alkalmatlan, hiszen világosan látszott a biztosi meghallgatáson, hogy Navracsics Tibor felkészült, jó biztosjelölt és jó tagja lenne az Európai Bizottságnak. Ez valójában egy politikai támadás. Egy felemás döntést kellett hozni, hogy meg is támadják, meg nem is, szakmai alapon semmiképpen nem tudták, ezért született ez a döntés” – vélekedett a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. október 07. 13:35
Azon gondolkodom, hogy mennyit fizetgethet a fidesz az itt szavazgató kommandójának. Mert azért remélem, hogy nem ingyen ennyire birkák!
Senior
2014. október 07. 12:16
Nézem, hallgatom az M1-t. Tíz perce nyomják a szokásost, pártunk és kormányunk újabb sikerei az orbánság építésének útján, némi Bokros, Falus, de Navracsicsról 24óra elteltével még mindig egy szó sem...
A helység galagonya
2014. október 07. 11:58
Sir Navra(szőr robin) esete az EU-val (dakota gyűjtés) A bátor hős, Sir Robin Camelotból útra kelt. Nem félte ő a zord halált, bátor Sir Robin. Még attól se rettegett, hogy oly csúnya véget ér, hős, hős, hős, hős Sir Robin. És még attól se félt, hogy péppé zúzzák egy napon. Kinyomják két szemét, s karját eltörik, könyökben. Térdét összezúzzák, és vassal égetik. És a lábait levágják, hős Sir Robin. A fejét bezúzzák, a szívét kivájják, a máját kimetszik, a belét kihúzzák, az orrába túrnak, a farába bújnak, a farkát nyiszálják, a... -Fiúk! Mára elég a zenéből!
kukagyerek
2014. október 07. 11:46
"Kocsis: Navracsics elkaszálása politikai támadás" ........ És, hogy álltok a ruszki kémek kergetésével?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!