Gyanúsítottként hallgatták ki a Gyermekrák Alapítvány vezetőjét

2014. október 11. 11:28

Gyanúsítottként hallgatták ki Balogh Istvánt, a Gyermekrák Alapítvány vezetőjét azért, mert magánügyei intézésére is használta az alapítvány betegszállító gépjárművét.

2014. október 11. 11:28

Gyanúsítottként hallgatták ki Balogh Istvánt, a Gyermekrák Alapítvány vezetőjét azért, mert magánügyei intézésére is használta az alapítvány betegszállító gépjárművét.

 
A rendőrség honlapján szombat délelőtt közzétett közleményben azt írták: a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya a hűtlen kezelés vétségének gyanúja miatt indított eljárásban október 8-án gyanúsítottként hallgatta ki B. István Lajost.
 
A tájékoztatás szerint a 70 éves budapesti férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy alapítvány kuratóriumának elnökeként a szervezet tulajdonában lévő betegszállító gépjárművet betegszállítástól eltérő célra vette igénybe. A gyanúsított huzamosabb ideje napi rendszerességgel munkába járásra, magánügyei intézésére is használta az autót, amellyel vagyoni hátrányt okozott az alapítványnak – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében.
 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoukySanjay
2014. október 11. 23:35
Nem kihallgatni kell,hanem teljesíteni a siralomházban az utolsó kívánságát,aztán mehet a sortűz elé.
tóth mária
2014. október 11. 20:27
szánalmas! ez is elszámoltatás?
3M..
2014. október 11. 20:10
Így a választás előtt? Ez antiszemitizmus! Szebb Jövőt!
tango47
2014. október 11. 19:23
Ez pont olyan, mint hogy Al Caponét adócsalás miatt ültették le. Ha megkapargatnák, Balogot is el lehetne meszelni szerintem komolyabb dolgokért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!