Bokros: A nemzeti érdek miatt szavaztam meg a Tavares-jelentést

2014. október 10. 08:44

Bokros Lajos kampányzáróján a Tavares-jelentés mellett az illiberális demokráciáról is elmélkedett, és elmondta, hogy adót vet ki az üres lakásokra.

2014. október 10. 08:44

Bokros Lajos kampányzáró rendezvényén ismét megkérdezték a visszalépett Falus Ferencet, hogy mit szól hozzá: egy közvélemény-kutatásban utóbb mégis őt mérték népszerűbbnek Bokrosnál. „Mihez képest?” – kérdezett vissza. „Tarlós 37 százalékához képest mindegy, hogy 5 vagy 12 százalék” – mondta Falus.

A Hír TV riportere azt is igyekezett megtudni, hogy Bokros tervez-e bevezetni vagyoni típusú adókat Budapesten. Először Gyurcsány érkezett meg, aki ezt határozottan cáfolta, az utána jövő Bokros viszont azt mondta: üres lakás-adó lesz. Részleteket viszont nem árult el.

Bokros beszédében kesergett egy kicsit a „csőcselék kultúrája és a „kocsmai beszéd szintjére leszállított politikai beszédmód felett, aztán elmondta, hogy az illiberális demokrácia fából vaskarika, mert ha a szabadságot kivesszük a demokráciából, akkor marad az önkényuralom.

Bokros szerint ő akkor is a magyar nemzeti érdekeket védte, mikor még EP-képviselőként megszavazta a Magyarországot elmarasztaló Tavares-jelentést.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2014. október 14. 00:35
Ennek adófüggősége van. Mindenre adót kivetek! Adót adót és mégtöbb adót!
kitiltott
2014. október 10. 20:35
Ez a bajszos fasz azt se tudja mit beszél..sokszor az volt az érzésem mintha nem is polgármesternek készülne hanem a Miniszterelnöknek
pitypang1125
2014. október 10. 16:21
"Bokros szerint ő akkor is a magyar nemzeti érdekeket védte, mikor még EP-képviselőként megszavazta a Magyarországot elmarasztaló Tavares-jelentést." Hogy nem szakad le az ég! Normális országban már a sitten rohadná hazaárulásért a tetve Göncz, Tabajdi elvtárssal együtt!
atila68
2014. október 10. 15:16
Csendben jegyzem meg Budapesten a VI. kerületben évek óta van ingatlanadó ha nincs a tulajdonos állandóra bejelentkezve. Kisfalumban is van, az első tulajdonba került után kell megfizetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!