Tóbiás: A szocialista párt nem antiszemita

2014. szeptember 06. 13:26

Az MSZP elnöke szerint nincsenek antiszemiták a pártban. Tóbiás József szerint az a 38 százalék, amiről Suchmann Tamás beszél, az antiszemiták teljes magyar lakosságon belüli aránya, nem pedig a szocialistáké.

2014. szeptember 06. 13:26

„Az a véleményem, hogy Suchmann Tamásnak valószínűleg Magyarországra vonatkozó adatai vannak. A Magyar Szocialista Párt tagjait, szimpatizánsait soha senki meg nem kérdezte faji, etnikai vagy vallási hovatartozását tekintve. Suchmann Tamásnak abban teljesen igaza van, hogy küzdeni kell Magyarországon a kirekesztés ellen, ebben egyetértünk, de más-más eszközöket látunk a megoldást tekintve” — közölte Tóbiás József.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2014. szeptember 07. 21:05
Zsigeri antiszemita nagyon, nagyon kevés lehet. Csak azért mert zsidó, nyilvánvalóan nem utálunk senkit, hiszen barátaink, évfolyamtársaink, kedvenc zenészeink, íróink stb. is vannak közöttük. Ha valaki zsidóságára hivatkozva előnyöket, kedvezőbb elbánást stb. követel magának, estlegesen azt, hogy nyilvánvaló idiotizmusát leplezze. akkor ő teszi undorítóvá magát és ebbe próbálja belerángatni a fajtáját is.
pkarcsi
2014. szeptember 07. 16:21
Persze nem vagytok antiszemiták,csak pontosan:korrupt antiszemiták!Esetlegf azt akartad mondani,hogy senkik és semmik vagytok.Igy nem lehettek azok.Tóbiás: a pénz sibolásához már értel, és a politikához?
justiceforhungary
2014. szeptember 07. 11:23
Kezdődik... Retkes Tóbiás József
ciseaux
2014. szeptember 06. 21:40
Engem az érdekelne leginkább, hogy a "38%-ban antiszemita" szocialista párttagság eddig hogyan tűrte, most hogyan tűri, és a jövőben hogyan fogja tűrni a szemita pártvezetőségüket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!