L. Simon: 200 év múlva kész lesz a Várkert Bazár

2014. szeptember 04. 16:25

L. Simon László érdemben nem válaszolt, csak ironizált a Hír TV riporterének azon kérdésére, hogy mikor lesz tényleg kész a Várkert Bazár.

2014. szeptember 04. 16:25

Riporter: – Másodjára nyitották meg, ennek ellenére még építési területen keresztül bukdácsolnak a látogatók. Mikorra lesz tényleg befejezve?

L. Simon László: – Nagyjából egy olyan 2-300 év, amit jósolok.

Riporter: – Ez egy hosszú távú terv, ki fogja finanszírozni?

L. Simon László: – Inkább az a kérdés, hogy ki fogja felügyelni, és a Hír TV 2-300 év múlva lesz-e abban a helyzetben, hogy erről tudósítson.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mimes
2014. szeptember 05. 08:52
Mókás lesz az elkövetkező 4 év, ha fideszék a saját médiáikat is maguk ellen fordítják... Habár erről szólt a kampányszövegük is: (Az RTL után) "Folytatjuk!" :)
Tulipánfa
2014. szeptember 04. 23:14
Nem várható más egy öntelt, gátlástalan gazembertől. Programjuknak (Folytatjuk!) megfelel a válasz.
Türelem
2014. szeptember 04. 22:09
A Fidesz belerúg a saját médiájába, egy ilyen közismert bugris bunkó által is, mint amilyen L. Simon. A Fidesz láthatóan el akarja veszíteni az őszi önkormányzati választásokat, Orbán már képtelen átfogni a történéseket, a sok kis törpe oligarcha - lásd Lázár - országlását. A Fideszt, miként az MSZP esetében már lejátszódott, a maga hülyesége, korlátoltsága okán vérezteti el saját magát. Orbánnak már láthatóan nincs ereje a belső konfliktusok kezelésére, elindultak a szétesés irányába.
thymian
2014. szeptember 04. 21:41
L. simon egy igazi bunkó, írnám, hogy paraszt, de nem szeretném megsérteni a parasztokat, mert azok legalább értenek valamihez. Nem készült el? Jobb helyeken akkora kötbért szabnak a kivitelezőre, hogy attól kódul. Biztos valami csókos cég, azért védik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!