Deutsch: A szocialisták hátba támadták Navracsicsot

2014. szeptember 08. 08:59

Deutsch Tamás arra „kéri” a két szocialista EP-képviselőt, hogy „kivételesen, talán önmagukat is egy kicsit megerőszakolva, álljanak már a magyar érdekek pártjára”.

2014. szeptember 08. 08:59

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője azt mondta: a szocialisták hátba támadták Navracsics Tibort, akit Magyarország vámügyi biztosnak jelölt az Európai Unióba. Jelölését ugyanis Szanyi Tibor a szocialisták EP képviselője tegnap Brüsszelben ellenezte, mondván: Navracsics olyan „önjelölt” és „tagadja az európai értékeket”. Deutsch arra „kéri” a két magyar szocialista EP-képviselőt, hogy „kivételesen, talán önmagukat is egy kicsit megerőszakolva, álljanak már a magyar érdekek pártjára”, és támogassák Navracsics Tibor bizottsági jelölését.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pál Pusztai
2014. szeptember 08. 22:09
Én saját fülemmel hallottam amikor Orbán a közTV-ben nyilatkozta "mindenhova ahova megyek elmondom,hogy az országnak egy hazug,korrupt vezetése van"-ez nem hazaárulás? Kovács EP. biztos megválasztása ellen egy Szájer nevű eu. képviselő szólalt fel. Lehet,hogy magyar volt. Magyar volt?
=nessuno=
2014. szeptember 08. 18:51
Nevetséges. Ti is nagyon támogattátok Andort...
Incevince
2014. szeptember 08. 18:22
Motivince jaj a delavári cigánynyáj a tompika mi a fasszom az a munka ??? tompika mondta
Incevince
2014. szeptember 08. 17:30
miattatok felejtettem el a jelszavam is te garbóc te nyirségi tirpák mit kavarsz már meg bolonditsátok a hó embert is mikor ÚJ laptopom van jeszó meg oda én vagyok Motivince düsseldorfbol annyit ittam a muút héten hogy a jelszót is elfelejtettem miatatok van ez is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!