Most hallgat

2014. augusztus 21. 09:15

Ha Simor András bármi olyat tett volna ingatlan-ügyben, mint Matolcsy, akkor Járai felgyújtotta volna magát az MNB előtt. Most hallgat.

2014. augusztus 21. 09:15
Szigetvári Viktor

Ha Simor András bármi olyat tett volna ingatlan-ügyben, mint Matolcsy, akkor Járai felgyújtotta volna magát az MNB előtt. Most hallgat.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. augusztus 21. 16:51
Te is felgyujthatnád magad,libsi csótány.Annyi főnököt kiszolgáltál már elvtelenűl,olyan szavahihető vagy mint a Győzike.Mocskos,hazudós s3nkiházi vagy,Bajnai mennyi libát adott neked?
őshonos
2014. augusztus 21. 15:45
Ez a lelkes ifjú politikus ismét bebizonyította,hogy semmihez sem ért,de ahhoz nagyon.Jobb országban Simor már régen börtönben ülne Király Júliával és az összes hozzá nem értő "bankárral"együtt.Éveken keresztül indokolatlanul magasan tartotta a kamatot,ami miatt a bankok nem hiteleztek,mert egyszerűbb volt a kéthetes MNB kötvényekben tartani a pénzt.Ez odáig fajult,hogy az anyabankok is ideutaltak pénzt befektetésként.Na,ennek mértékét csökkenti folyamatosan Matolcsy.Simor alatt az MNB folyamatosan több százmilliárd Ft veszteséget termelt,ami Matolcsy óta nyereséges.A hab a tortán,hogy teljese fű alatt több mint 20 MNB ingatlant értékesített Simor.Tehát itt inkább ezen ingatlanok egy részének pótlásáról van szó,és nem szabad elfelejteni,hogy időközben a PSZÁF is a bankhoz került.Szóval Szigetvári nyugodtan mehet a francba.
tango47
2014. augusztus 21. 15:17
Simor mindent eladott (hol a lóvé???)és minden évben komoly veszteséget "gyártott", amit az Állam egyenlített ki. Matolcsy vásárol, és nyereséges Bankot üzemeltet. Na melyik a jobb?
Peter8811
2014. augusztus 21. 14:59
"Postás meglépett 2 millával" Példát vett Bokrosról, Simorról. Még jó, hogy a Postának nincs arany tartaléka mert akkor Surányi Györgyről is példát vett volna és beváltotta volna az aranyat papírra, mert a papírnak kurva jó ára volt van és lesz amikor a kommunisták vannak hatalmon! 1 tonna papír 12 ezer forint. 1 tonna arany meg kurva nehéz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!