Körözik a kurucinfós Varga Bélát

2014. július 14. 09:57

Már az FBI is nyomoz a Kuruc.info-t bejegyző Varga Béla ellen – írja a BorsOnline. Terrorfenyegetés miatt áprilisban már letartóztatták, most egy amerikai ügyvéd megfenyegetése és megfigyeltetése miatt körözik, miután nem jelent meg a bíróságon.

2014. július 14. 09:57

Áprilisban terrorfenyegetés miatt letartóztatták, most pedig azért körözik a Kuruc.infot bejegyző Varga Bélát, mert nem jelent meg egy tárgyaláson – írja a BorsOnline a Santa Rosa-i Press Democrat cikke alapján. Vargát azzal vádolják, hogy megfenyegetett és megfigyeltetett egy amerikai ügyvédet.

A PressDemocrat megkérdezte Varga szomszédait, akik visszahúzódó, de nagyon kedves emberként írták le a szélsőjobboldali laphoz közel álló férfit.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2014. szeptember 04. 19:32
Aki nem gyanús, az gyanús. Szebb Jövőt!
liberálzöld.
2014. július 20. 21:51
Ugyan, miért ne lehetne valaki visszahúzódó és kedves ember attól, hogy a magyar valóságot leírja. Arról már nem is beszélve, hogy vszleg nem (csak) ő írja a cikkeket. Nem gondolom, hogy okvetlenül ennyire sarkos, durva hangon kellene előadnia a kuruc infónak, de azt gondolom, hogy minél több médiának fel kell hívnia a figyelmet a magyar visszásságokra.
neuhistoriker
2014. július 18. 11:24
" @Alfa Ti zsidók csak tudjátok, ugye? Ti maszkban születtek!" Ezeknek már a fejükhöz van nőve. http://www.pieuvre.ca/v2/home/lapieuv/public_html/v2/wp-content/uploads/2013/02/Gas-mask-distribution-on-rise-in-Israel.jpg
neuhistoriker
2014. július 18. 11:24
"azért visszahúzódó és barátságos, mert egy jóképű adócsalásban vesz részt. a szerveren futó reklámokért befizetett összegek ugyanis nem találkoznak sem a magyar, sem az amerikai adóhivatallal, számlát sem adnak - és az ebből befolyó összeg varga bélán át a valódi tulajdonosokhoz kerül (hogy tudd: a szerkesztők, interjúkat készítők, riporterek, stb. ingyen, pusztán meggyőződésből dolgoznak, minimális khm. adományt kapnak). itt havi szinten tizenmilliókról beszélünk. most, hogy az FBI előterébe került, egy-két kihallgatás, és ki fog derülni. odakint, a nagy ámerikában pedig igen szar adócsalónak lenni." Jókat derülök rajtad, önjelölt adóellenőr. Hány esztendős vagy? Még nem volt dolgod adóhatósággal, az látszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!