Együtt-PM: Mit csinál ez a rengeteg helyettes államtitkár?

2014. július 17. 11:35

A párt szerint az utóbbi 25 év legdrágább kormánya a mostani, a mintegy 100 helyettes államtitkár egy részéről pedig azt sem tudni, hogy milyen feladatot lát el.

2014. július 17. 11:35

Az Együtt-PM felszólítja a kormányt, hozza nyilvánosságra, pontosan milyen feladatokat lát el a csaknem száz helyettes államtitkár – közölte csütörtökön a pártszövetség az MTI-vel.

Azt írták: a Blikk szerint 98 helyettes államtitkár teljesít szolgálatot Orbán Viktor harmadik kormányában, sokukról azonban sem a Magyar Közlönyből, sem a kormányzati portál információiból nem derül ki, hogy milyen feladatot látnak el.

Az Együtt-PM szerint ez az utóbbi 25 év legnagyobb méretű, és legdrágább kormánya, „tele bukott fideszes politikusokkal, parlamentből kihullott országgyűlési képviselőkkel”.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. július 17. 15:51
Az együtt pm-esek vajh miért árulták el pártjukat? Csak nem a jövendő posztokért? Hát, hogy nem jött be nekik, az pech.
thymian
2014. július 17. 13:03
Mit csinálna? Jó sok pénzt keres.
atila68
2014. július 17. 12:38
Mi a fenét keresnek a Parlamentben az E-PM képviselők ha még az állam működésével sincsenek tisztában?
Akitlosz
2014. július 17. 12:28
Valószínűleg nem a sok munka miatt ekkora a kormány, hanem mert már túl nagyra nőtt a fidesz, és a parlament is jóval kisebb lett, így egyre több fideszes számára kell megélhetést biztosítania közpénzből a fideszes hatalomnak, hogy ne kelljen egyiknek sem visszamennie dolgozni és ne is lázadjanak. A kisebb parlamentet úgy szavazták meg a fideszes képviselők, hogy ígéretet kaptak rá, akármilyen eredmény is lesz a 2014-es választásokon mindegyikük kap állami állást, senkinek nem kell dolgozni mennie. Ennek a része a hatalmas kormány is, illetve ezért vezették be a járásokat, amelyeknek bár dolguk nincsen, de egy halom fideszesnek nyújtanak megélhetést közpénzből. Ameddig van pénz mindenkinek, addig nem lesz lázadás a fideszben, csak hát ez roppant sokba kerül az adófizetőknek. Rengeteg a felesleges állami állás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!