Az MSZP az önkormányzatoknak adná a közmunkaprogram forrásait

2014. július 23. 16:22

Gúr Nándor szerint a választások előtt mesterségesen felduzzasztott közmunkaprogram csak arról szólt, hogy pár tízezer forintért megvásárolják a szegények szavazatait. A közmunkaprogram folytatására elkülönített 47 milliárd forintot az MSZP inkább átcsoportosítaná az önkormányzatokhoz.

2014. július 23. 16:22

Az MSZP követeli, hogy a közmunkaprogram folytatására elkülönített 47 milliárd forintot csoportosítsák át az önkormányzatokhoz, mert szerintük csak így garantálható, hogy nem vonják vissza a pénzt az önkormányzati választás után. Ezt Gúr Nándor szocialista országgyűlési képviselő írta szerdai közleményében, amelyet az MTI-hez is eljuttatott.

Ebben a Policy Agenda jelentésére hivatkozva úgy fogalmazott: a kormány a tavaszi választások után „csendben kidobott 113 ezer embert a közmunkaprogramból”. Szerinte az Orbán-kormány kampánycélokra használja fel a legnehezebb helyzetű embereket, és a választások előtt mesterségesen felduzzasztott közmunkaprogram csak arról szólt, hogy pár tízezer forintért megvásárolják a szegények szavazatait.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. július 23. 18:54
"47 milliárd forintot csoportosítsák át az önkormányzatokhoz" De gagyi, Gúr úr hogy is szavazott 2009-ben a 120 milliárdos önkormányzati elvonásokra..?
fogd a pénzt és kuss
2014. július 23. 17:23
átcsoportosítani? minek?????
tunde04
2014. július 23. 17:22
"Az MSZP az önkormányzatoknak adná a közmunkaprogram forrásait" ezek sok önkoris győzelemre számítanak! :)
Maddox
2014. július 23. 17:05
Ha még egy szereplőn átmegy, akkor még egyszer leveszi róla valaki a jattot. Az MSZP erről nem tud? Ja dehogynem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!