Magyar ügyek a lengyel botrányban

2014. június 23. 14:15

A lengyel Wprost tovább szivárogtatja a lengyel elit beszélgetéseiről szóló hangfelvételeket: Jacek Krawiec, a PKN Orlen igazgatója Orbánról, Putyinról és Hernádi Zsolt MOL-vezérről beszél az egyik hangfelvételen.

2014. június 23. 14:15

A Wprost által közölt, az RMF24 portál által idézett hangfelvételek szerint Jacek Krawiec, a PKN Orlen lengyel olajtársaság igazgatója arról beszélt lengyel kormánytagoknak egy étteremben: Orbán „lesz*pta” Putyint, aki örömében „felcsapott farokkal” sétál. Krawiec arról is beszélt: találkozott Budapesten Hernádi Zsolt MOL-vezérrel és a MOL egyik igazgatójával, akik Hernádi felmentésének lehetőségeiről beszéltek a MOL-INA ügyben. Krawiec elmondása szerint a MOL-os igazgató felesége viszi a Hernádi elleni ügyben a vádat (vagyis ő a pótmagánvádló – a szerk.). „El tudjátok ezt képzelni nálunk?” – kérdezi a hangfelvétel leirata szerint a PKN-vezér a lengyel kormánytagoktól.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cochabamba
2014. június 25. 17:34
látom ez a fasszopástéma nagyon megy a fityeszben, sok embernek lógf ki az orbán pöcse a szájábol.. szóval már a lengyelek is szar arcok? :D eddig ők voltak a barátaink, de már suttyók? szánalmas bohócok....
mantelman
2014. június 23. 18:40
Na és? Irigykednek a lengyelek.
hogymikvannak
2014. június 23. 18:34
békamenetet a lengyelekhez, rakjunk már ott is rendet, baccameg... vagy éppen nálunk vonultak, amikor ez a polyák zorbánozott ?
nagyapo
2014. június 23. 17:32
A tegnapi után (ami ugye arról szólt, hogy a leghűségesebb szövetségesei sem bízhatnak az USA-ban) ez a mai is arra utal, hogy az oroszok a lehallgatók. (Az INA is nekik kellene...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!