Pálffy: Aki össze tudta szedni az aláírásokat, az nem kamupárt

2014. március 13. 22:03

A Nemzeti Választási Iroda vezetője azt is furcsának találná, ha utólag ellenőriznék a támogató aláírásokat.

2014. március 13. 22:03

Pálffy Ilona szerint önmagában a korábbi közéleti tevékenység hiánya még nem tesz egy szervezetet kamupárttá. Mint mondta, aki össze tudta gyűjteni a szükséges számú támogató aláírást, azt nem tekinthetjük kamupártnak, míg nem bizonyosodott be az ellenkezője. Hozzátette: a kampánypénzek elköltését nem az NVI, hanem az Állami Számvevőszék ellenőrzi.

A gyanús ajánlásokkal kapcsolatban elmondta: elég furcsának találnám ha most utólag, pláne nem is törvényi felhatalmazás alapján elkezdenénk ellenőrizni a választópolgárok aláírását.

Pálffy Ilona arról is beszélt, hogy lesz választókerület, ahol csaknem lepedőnyi szavazólapon fognak szavazni az induló 29 egyéni jelöltre.

Arra a felvetésre, hogy a szavazólapon a baloldali összefogás logói közt az MSZP-é a legnagyobb, azt mondta: optikai csalódás.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2014. március 14. 13:28
Ez a nő is olyan mint az 50-es években kinevezett gyár igazgató, akinek csak nyolc osztálya volt, szakmai tudása nulla, de jó elvtárs. Mire szolgál az aláírás ha senki nem ellenőrzi.
Pinter68
2014. március 14. 11:06
Megengedik a jelöltállítás szabályai, hogy mások által aláírt vagy másolt ajánlóívekkel szerezze meg valaki a jelöléshez szükséges "aláírásokat"? Nem! A személyes beszámolók alapján teljesen nyilvánvaló, hogy történtek így jelöltállítások a semmiből feltűnt bizniszpártok köreiben? Igen! Akkor meg miről is tetszik itt vartyogni, csókolom? Ez is csak egy hűbéres, aki a Fidesznek köszönhetően került olyan pozícióba, amelynek a hozzáértése alapján a közelébe sem kerülhetett volna. Így működik a maffiakormány. Zsíros poziciókkal kötelez le megvásárolható embereket, akiktől cserébe teljes engedelmességet vár. Ennek a példáját látjuk itt is. Ennyi!
Csigorin
2014. március 14. 10:18
Na en nem basztatom gyakran a kormanyt, vagy ha igen akkor mint most joszandekkal: ezt a noszemelyt azonnal le kell valtani! az elfogadhato nyilatkozat az lett volna: Tessek nyugodtan ellenorizni, inkabb ketszer mint egyszer, mi a munkankat elvegeztuk, allunk elebe. Az, hogy azt mondjak barmilyen szamonkeresre/ellenorzesre BARMILYEN szinten, hogy furcsa, esetleg nemkivanatos, egyszeruen kibaszottul fulserto egy demokraciaban, ilyet nem lehet csinalni.
gandras
2014. március 14. 08:34
tipikus káder... De az tetszik, hogy a fideszeseket az itt jogtalanul kiosztandó sok száz millió nem érdekli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!