Fidesz: Csak Gyurcsányék hazárdiroztak a gázellátással

2014. március 12. 18:14

A magyarok gázellátásával csak a Gyurcsány-koalíció hazardírozott a kormánypárt szerint, amikor eladott mindent és jelentősen növelte a külső energiafüggőséget.

2014. március 12. 18:14

A Fidesz szerint a magyarok gázellátásával csak a Gyurcsány-koalíció hazardírozott, amikor eladott mindent és jelentősen növelte a külső energiafüggőséget. A kormánypárt szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményével Jávor Benedek Együtt-PM-es politikus sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált.

 
Az ellenzéki képviselő úgy foglalt állást, hogy a kormányzat kijelentései ellenére az E.ON gáztárolóinak megvásárlása nem növelte, hanem csökkentette az ország gázellátási biztonságát, az állam elfogadhatatlan módon hazardírozik, és veszélybe sodorja a háztartások ellátását. A Fidesz a közleményben kiemelte, hogy a kormány meghozta a szükséges intézkedéseket a gáztározók feltöltésére, Magyarország megfelelő tartalékokkal rendelkezik.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. március 12. 18:43
Ballibek fújj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!