Fidelitas: Együtt védi Simont az ellenzéki összefogás

2014. március 19. 15:47

Plakátokat helyezett el az ifjúsági szervezet az Együtt-PM több politikusának a Képviselői Irodaházban található irodája ajtajára. Elmondták: szomorúnak tartják, hogy Dorosz Dávid, Scheiring Gábor, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila a mai napig együtt védik az MSZP volt elnökhelyettesét.

2014. március 19. 15:47

A Fidelitas szerint az ellenzéki összefogás képviselői együtt védik Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét. Falusi Vajk, a Fidelitas alelnöke szerdán az ifjúsági szervezet több tagjával együtt plakátokat helyezett el az Együtt-PM több politikusának – köztük Szabó Rebekának, Dorosz Dávidnak és Scheiring Gábornak – a Képviselői Irodaházban található irodája ajtajára. Ezeken az olvasható: „Ezekben az irodákban védik Simon Gábort. Miért nem mondjátok meg, honnan van a pénz? Honnan vannak az afrikai útlevelek? Korruptak vagytok mind, mint Simon Gábor!”.

 
Falusi Vajk azt mondta, szomorúnak tartják, hogy Dorosz Dávid, Scheiring Gábor, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila a mai napig együtt védik az MSZP volt elnökhelyettesét. Az Együtt-PM délelőtti akcióját – amelynek keretében „Vigyázat, ebben az irodában védik a korrupciót!” feliratú plakátokat helyeztek a Fidesz vezető politikusainak ajtajára – Falusi Vajk sikertelennek minősítette, és jelezte: szeretnék megtudni, hogy honnan van a 240 millió forint és az afrikai útlevelek, továbbá miért védik Simon Gábort.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. március 20. 11:21
Soha semmiért nem vállalták a felelőséget.Aki megbukik azt magára hagyják.A Cusi is csak apró részleteket árult el a könyvében,sokkal többet tud ő erről a nyakkendős bűnöző bandáról.
goldman
2014. március 19. 18:10
Azért védik ha majd menni kell Bissau-Guinea-ba ne legyen harag közöttük.
Antigoné
2014. március 19. 18:07
Szerintem meg maximum a hallgatással "védik" Simont, leginkább elfelejteni szeretnék.
magnamater
2014. március 19. 17:59
A tagtársak együttérzése azért is indokolt lehet, mert mások is járhatnak ilyen cipőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!