A választások napjára mozgósít a baloldal

2014. március 25. 16:58

Az Origo arról ír: a baloldali ellenzéki kormányváltó összefogás április 6-ára, a választás napjára mozgósítja több ezer aktivistáját, hiszen most már nem lesz kampánycsend a voksolás napján.

2014. március 25. 16:58

Az Origo riportja szerint aktivisták ezreivel készül a baloldali ellenzék április 6-ára, a választás napjára. Mivel ezen a választáson már nincs kampánycsend, a voksolás napján is folyhat a kampányolás, mozgósítás, kitelepülés, telefonálás, szórólapozás, hangszórózás, és így tovább. A baloldal nagyon látható akar lenni a választás napján, ezért minden kampányanyagból tartalékot képez az utolsó napra. 

A portál ugyanakkor arról is ír: a Fidesz is készül a választás napjára, az aznap folytatandó utolsó kampányra.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. március 26. 11:17
Ha nem Simon ügy,akkor Fürst ügy ???? És még hányan lesztek ???? A Hír TV úgy értesült: Fürst György, a hatodik kerület volt szocialista alpolgármestere lehet a Simon-ügy másik gyanúsítottja. http://mno.hu/ahirtvhirei/furst-gyorgy-lenne-a-simon-ugy-masik-gyanusitottja-1217892 A Hír TV információit az ügyészség szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. Korábban az Index írt arról, hogy a politikus George First Curtis néven egy hamis okmánnyal akart számlát nyitni a Magnet Bankban. Nem ez lenne az első eset, hogy Fürst György afrikai okmányt használ. 2009-ben egy közép-afrikai köztársaságbeli diplomata útlevéllel akart kibújni a terézvárosi ingatlanpanama-ügy alól, de nem kapott diplomáciai mentességet. A volt MSZP-s alpolgármester jelenleg is különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt áll bíróság előtt, több más ingatlanügyben pedig gyanúsított.
ballada
2014. március 26. 11:02
https://www.youtube.com/watch?v=cJiP9bUOnY0 Sokkoló videó - Ami a Jobbik cukikampányából kimaradt
kitiltott
2014. március 26. 09:53
szivárványos pólóban lesznek?
öszödibeszéd
2014. március 25. 20:57
gyerekes. és nem mellesleg röhejes is - az eljövendő bukásból majdan retrospektív visszatekintve. ez a nagy nekiveselkedés, hangzatosság, felfuvalkodottság. aztán a kínos kijózanodás. - és annak leplezése gyerekes próbálkozás lesz az is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!