Orbán: Cél a teljes foglalkoztatottság

2014. február 27. 13:09

A miniszterelnök hisz abban: a világ tartozik minden embernek annyival, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy saját munkájából tartsa el magát és családját. Orbán Viktor szerint a kérdés csak az, hogy megtudják-e szervezni úgy az országot, hogy ez valósággá váljon.

2014. február 27. 13:09

A magyar kormánynak az a célja, hogy teljes foglalkoztatottság legyen Magyarországon – mondta Orbán Viktor Ózdon, a hajdani kohászati üzemek egy romos csarnokában, a 2,5 milliárd forintba kerülő digitális archívum időkapszulájának elhelyezése előtt, csütörtökön. 

A miniszterelnök szavai szerint hisz abban: a világ tartozik minden embernek annyival, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy saját munkájából tartsa el magát és családját. A kérdés az, hogy meg tudjuk-e szervezni az országot úgy, hogy ez valósággá váljon – tette hozzá. Orbán Viktor azt is elmondta: bár az országban már 9 százalék alá csökkent a munkanélküliség, „de lesz még munkánk a következő négy esztendőben is”, de a cél nem változott, „egy olyan világot akarunk Magyarországon felépíteni, ahol minden ember meg tud élni a fizetéséből”.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schnee
2014. február 27. 14:50
a kommunizmusban is as volt a cél.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!