Kiakadtak a takarékszövetkezetek

2014. február 05. 10:35

A takarékszövetkezetek szerint úgy írták ki központi bankjuk, a Takarékbank privatizációs pályázatát, hogy csak egy cég nyerhet rajta.

2014. február 05. 10:35

Perelnek és az Európai Unióhoz fordulnak a Takarékbank privatizációs pályázata miatt a takarékszövetkezetek, szerintük ugyanis kizárták őket a pályázatból, amelyet a mostani feltételek mellett csak egyetlen cég nyerhet meg: az, amelynek vezetője Vojnits Tamás, aki az egész takarékszövetkezeti integrációt irányította kormánybiztosként.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint a takarékszövetkezetek tájékozatlanok, a korábban elfogadott alapszabály pedig rögzítette, miként lehet pályázni.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2014. február 05. 18:22
Eltapsolta a FIDESZ a magánnyugdíjpénztári vagyont, most a haveroknak új forrás kell. Olcson odaadják oszt választás után jó áron eladják. A jelszó ismert "Csak a FIDESZ "
USsange
2014. február 05. 18:02
Mé', hánynak kellene nyernie? Tíznek, hogy civakodhassanak?
nyugalmazott tanár
2014. február 05. 17:29
A takarékszövetkezetek szerint úgy írták ki központi bankjuk, a Takarékbank privatizációs pályázatát, hogy csak egy cég nyerhet rajta. - miután minden pályázatnak csak egy nyertese lehet. :))))))
Barnabox
2014. február 05. 15:52
Magyarország jobban teljesít! Ebben is....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!