Cirillbetűs Fidesz-logóval tiltakozott Paks-ügyben az LMP

2014. január 15. 12:57

A párt közérdekű adatigénylést nyújtott be, hogy nyilvánosságra kerüljön a paksi bővítéséről született megállapodás teljes szövege. Csiba Katalin szerint Orbán elkezdte a belépést a Szovjetunióba.

2014. január 15. 12:57

A Paksi Atomerőmű bővítéséről szóló, Moszkvában kedden aláírt megállapodás teljes szövegének nyilvánosságra hozatalát kéri az LMP közérdekű adatigénylés keretében. Szél Bernadett, a párt társelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: ha ezt nem kapják meg, perrel kényszerítik ki a megegyezés közzétételét, szerinte ugyanis „az unokáink életét is befolyásoló döntés” veszélyezteti az ország szuverenitását.

Az országgyűlési képviselő ismét arra szólította fel az ellenzéki pártokat, támogassák a paksi bővítésről szóló politikai vitanap megtartását.

Csiba Katalin, az LMP országos választmányának tagja a tájékoztatón arról beszélt, hogy „Orbán Viktor kedden elkezdte a belépést a Szovjetunióba”. Szerinte ugyanis Vlagyimir Putyin orosz elnök nem titkolt szándéka a keleti birodalomépítés. A sajtótájékoztatón díszletként használt cirill betűs Fidesz-logót Csiba korábban megkísérelte átadni Rogán Antalnak.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2014. január 16. 06:47
Merkel irodája előtt is biztos cirill betűs táblákkal tüntetnek, hisz függnek az orosz gáztól.. De aki függőségben gondolkodik, melyiktől jobb függni, az atomerőmű fűtőanyagától, vagy a vezetéken száállított villanyáram napi tőzsdei árától? (vagy az 'onokáknak mondani majd, hogy kedden és pénteken nincs áram) Szomorú, hogy a lánc és lakat helyett jobb játékszert talált az LMP. Miért van az, hogy nincsen normális, észérvekkel történő kritika? Bármi történik jönnek a bombasztikus agymenések a ló túlsó oldaláról.
Berecskereki
2014. január 15. 16:06
Az LMP akar tisztán látni? A saját ügyeiben sem lát tisztán. A pénztárnoka korrupciós gyanúba keveredik, a gazdasági ügyei rendezetlenek, az ÁSZ nem tudja az esedékes ellenőrzést megtartani. A beszámolóikat késve, hiányosan adják le. Milyen vezetés az ilyen? Mutogatós.
Berecskereki
2014. január 15. 15:40
Szél Bernadett és Schiffer András szégyellhetné magát, mert mindig tagadták, hogy az LMP nem az SZDSZ reinkarnációja, utódpártja. A kivált PM-sek viszont bizonyítják, hogy nagyon is az SZDSZ utódok. Így válik ismételten igazzá a mondás: Madarat tolláról embert barátjáról (párttársáról) ismerni meg(fel).
kvantumfilozófus
2014. január 15. 14:18
"Csiba Katalin szerint Orbán elkezdte a belépést a Szovjetunióba." Aki tisztán akar látni, az ne beszéljen ilyen hülyeségeket. Mert azt nem veszik komolyan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!