2014 az újjáéledő remény éve

2014. január 01. 15:19

Bajnai Gordon szerint az idei választás népszavazás lesz, amin Magyarország jövőt választ magának.

2014. január 01. 15:19

Bajnai Gordon újévi köszöntőjében arról beszélt, hogy a 2014-es választásokon Magyarország arról dönt, hogy Ausztriához, vagy Ukrajnához szeretne felzárkózni. Szerinte ezért az idei választás egy népszavazás lesz, ahol Magyarország jövőt választ magának.  Úgy látja, sokan vannak, akik változást szeretnének az ország életében, de kevesen vannak azok, akik úgy gondolják, hogy ezt valóban meg is lehet valósítani.

Az Együtt vezetője elmondta, hogy csak úgy sikerülhet győzni a választásokon, ha a változást akaró sokféle szavazó képes egy tábort alkotni. Ha ezt sikerül megoldani, akkor szerinte 2014 az újjáéledő remény éve lehet Magyarország számára.

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. január 02. 15:46
Két világ között kell választanunk 2014 ben, nem két vagy három párt, két - három miniszterelnök-jelölt között. Belsőázsiai népség akarunk lenni, akinek erős kezű vezetőre, atyuskára van szüksége, vagy végre élünk a lehetőségeinkkel és rohamléptekkel megpróbálunk felzárkózni a velünk egy földrészen élő, boldogabb társadalmi, történelmi fejlődésű országokhoz mentálisan és gazdaságilag. Nem kis tét. Hungaroputyinizmus, vagy Európai Unió ?
catalina9
2014. január 02. 11:52
kuwiq [Hozzászóló kiszűrése] 2014. január 2. 10:36 Már csak ilyesmire telik, semmi hahás performansz a hátérben?" Ne féljen biztos felbukkan a HaHajugend, csak Sorosék utasítására várnak!
kuwiq
2014. január 02. 10:36
Már csak ilyesmire telik, semmi hahás performansz a hátérben? Amatőrnek is kevés videókon üzen a haza és haladás reménysége?
silvester
2014. január 02. 10:13
Valo igaz. A remeny hal meg utoljara,de elotte te fogol kimulni.Ugy tunik egy kovet fujtok mesehazival,kinel szinten a remenyben bizik.Sokan maskent gondoljak,de semmikeppen nem azt,hogy titeket a pusztitokat latna jonak a kormanyrudnal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!