Rövid életű volt a Kuruc.info óriásplakátja

2013. december 11. 07:35

Az Index kiszúrta, hogy a Kuruc.info-t hirdető óriásplakát jelent meg a Budaörsi út egy forgalmas részén. A felületet bérbeadó cég ezután közölte: eltávolítják a plakátot.

2013. december 11. 07:35

Budapest frekventált helyén, egy társasház falán jelent meg az a plakát, amely a nemzeti dohányboltok logójának mintájára nemzeti hírportálként hirdeti a szélsőjobboldali Kuruc.info-t. Miután az Index észrevette a plakátot, megkeresték a felületet bérbeadó – egyébként MSZP-közeli – Hungaroplakát nevű céget, amely közölte: nem volt tudomásuk a hirdetés tartalmáról, de a plakátot azonnal eltávolítják. 

A Kuruc.info augusztusban írt ki pályázatot olvasói között a plakát megtervezésére, ám arról utóbb beszámoltak, hogy nehézségeik akadtak annak elhelyezésével. Az Index emlékeztet: fontos lenne tudni, hogy a portál nevében ki szerződött a Hungaroplakáttal, mert a Kuruc.info feltételezett korábbi főszerkesztőjével szemben büntetőeljárás van folyamatban. A felületet bérbeadó cég azonban erről nem nyilatkozott.

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kesztió
2014. június 26. 10:22
(Amúgy – kizárólag a miheztartás végett – én sem szedettem volna le a reklámot, ennyi simán belefér a reklámozási szabadságba.)
kesztió
2014. június 18. 13:21
Felemelő, ahogy a szélsőjobb számonkéri a liberális elvek betartását.
Dr.Finkelstein Botond
2014. június 03. 23:59
Gyre sósavas tata, és nem ikszellek ki,gyere keménykedj!:)))))))))))
Dr.Finkelstein Botond
2014. június 03. 23:58
Ne ordíts,te öreg hülye, ne ordíts!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!