Vona Gábor közmunkásnak állt

2013. november 20. 10:57

A Jobbik elnöke „álruhás országjárása” második állomásán Gyöngyöspatán jelentkezett közmunkára.

2013. november 20. 10:57

Múlt heti recski pincérkedése után más fronton is kipróbálta magát, és szerzett saját bőrén tapasztalatot Vona Gábor. A Jobbik elnöke ezúttal egy napra közmunkásnak állt Gyöngyöspatán. A munkafelügyelő és a polgármester szerint Vona jól dolgozott, beleférne a csapatba.

A politikus az N1TV-nek nyilatkozva azt mondta: cigányok és magyarok együtt dolgoztak, nem volt semmi probléma, mindenki ugyanolyan szorgalmasan dolgozott, sőt: a legszorgalmasabban egy cigány ember dolgozott. Szerinte azokat a cigányokat, akik építeni akarnak, és dolgozni, megbecsüli és segíti a magyar közösség.

Vona azt is mondta, hogy nagyon nagy alázattal végezte mindenki a munkát a nem túl sok pénzért, mint fogalmazott, tényleg nem lehet megélni 47 ezer forintból.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. november 20. 21:43
Nem lehet megélni 47 ezerből?Ja mert 1 hónapot dolgozott mi?brühahaha.Szerintem 2 nap után ment onnan mintha puskából lötték volna seggbe. A másik dolog:A téli közmunka legtöbb munkája 6 órás,vagyis nem 47 hanem 37 ezer Ft a havi munkabér!!Arra tessék gombot varrni.De nyugi:hamarosan zeng a propaganda:páratlanul sokan dolgoznak Magyarországon.
VVV91
2013. november 20. 20:58
Propaganda,persze, de legalább csinál valamit. Inkább propaganda úgy hogy segít, mint propaganda valaki káráért.
kaffogó hebrencs
2013. november 20. 17:17
Ha ilyen l megy neki, miért nem élete végéig talicskázik? Mindenkinek jobb lenne.
kjkj945
2013. november 20. 16:30
És természetesen felveszi a napi munkáért járó lét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!