Sorban állás jöhet az átutalás helyett

2013. november 25. 09:24

Átutalás helyett újra beindulhat a csekken fizetés az ingyenes készpénzfelvétel miatt.

2013. november 25. 09:24

Micskei Lajos, a Pénzcentrum.hu elemzője szerint az ingyenes készpénzfelvétel és a tranzakciós illeték miatt újra csekken fizetheti az emberek többsége a rezsit.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. november 25. 18:53
Én azt nem értem, hogyha fizetem a számlavezetést, fizetem a netbanking díját, akkor mégis mi a fészkes fenére von le az átutalásra még pénzt, amikor az az én gépemről, az én áramommal, az én internetemmel és az én munkámmal történik meg?
VerdbenekhyKeményFarkas
2013. november 25. 15:57
A posta is Orbánközeli! Semmi sem véletlen!
Mimes
2013. november 25. 14:40
Ennyire haldoklik a magyar posta, hogy ilyen trükkökkel kell beterelgetni az embereket? Talán tetszettek volna szolgáltatni... Amíg a naracsék nem kezdtek el ámokfutni a gazdaságban, ingyenes volt a bankkártyás fizetés, havi két készpénzfelvétel (van ahol több is), vagy a bankon belüli átutalás. (Vagy a kötelező biztosítás pl. 30%-al került kevesebbe, ésatöbbi ésatöbbi) Tudom, hogy sokan szeretnek harcolni mindenféle változás ellen itthon, de ezért miért kell mindenkit szivatni? Miért nem lehet lépést tartani a korral, és előremutató változásokat bevezetni? Miért vagyunk gondolkodásban 30 évvel lemaradva másokhoz képest?
tango47
2013. november 25. 12:49
A posztoló szerintem mással intézteti postáját. Én még nem nagyon láttam olyat M.o.-on, hogy egy postán ne legyenek sorok. Az emberek többsége a sárga csekkekkel áll sorban. (ha esetleg nem lenne sor, akkor gyorsan becsuknak egy ablakot). Szerintem az új helyzet nem változtat semmit: aki eddig utalta, ezután is azt teszi, aki meg sárga csekkezett (ezzel pénzt spórolva magának) az marad a szokásánál. Vihar a biliben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!