Megmaradhat a józsefvárosi piac?

2013. november 20. 16:37

A felmondási határidő leteltével elvileg holnap be kellene zárnia a józsefvárosi piacnak, de a vezetőség egyik tagja a hvg.hu-nak azt mondta: minden rendben van az engedélyekkel, nem fognak bezárni.

2013. november 20. 16:37

Csütörtökön lejár a józsefvárosi piac (Négy Tigris piac) felmondási ideje, így elvileg be kellene zárnia, de a piac vezetőségének egyik tagja, Szabó György azt mondta a hvg.hu munkatársainak, hogy minden rendben van az engedélyükkel, nem fog bezárni a piac. Szabó szerint a piacon minden törvényesen működik, az illegális tevékenységek a Ganz-telepen működő kínai piachoz köthetőek, amivel viszont a kusza tulajdonviszonyok miatt az önkormányzat nem tud mit kezdeni. A portál szerint csütörtökön várható hivatalos bejelentés az ügyben.

Mint ismert: Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester június közepén kezdeményezte a Négy Tigris piac bérleti szerződésének felmondását a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél és a MÁV Ingatlangazdálkodási Igazgatóságánál, amit azok teljesítettek is.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Helló Leó!
2013. november 21. 08:46
Ha megmarad a józsefvárosi piac, akkor a Fidesz soha többé ne maffiabaloldalazzon, mert akkor ők lesznek a maffiajobboldal.
IgazságosIzomViktor.
2013. november 20. 21:26
Ez a bezárás dolog ugyanolyan görénység mint maga Kocsis Máté.Ilyen baromságokkal jön hogy ott késelések meg leszámolások,meg számlanemadás van.Egy:talán ha egy késelés volt,számlanemadás meg van mindenhol.Kettő:ha késelés meg számlanemadás és hasonlók voltak azon a helyen,és ezt kocsis Mátéék tudták,akkor bűnpártolást követtek el!!!Egy nagy szemétség az egész.Valami milliárdos szabadidőparkot akat oda építeni.Ennyiről szól a dolog.Hogy a szegényember ott vásárolt nagyon olcsón?Az kit érdekel.Ott van neki a rezsicsökkentés,meg az egyre jobban teljesítés.Ez a piac pest és az ország színfoltja.A számlaadást kell erőltetni és rákényszeríteni a kereskedőkre,és nem bezáratni az egészet.
gyurmandia
2013. november 20. 18:16
A MÁV holnap megpróbálja birtokba venni a területet amit az üzemeltető Komondor Kftnek kell biztosítania. Komoly botrány, dulakodás, őrület várható:-) Nem egyszerű...
Szümi
2013. november 20. 17:40
szégyen, hogy létezett, létezik. Akinek a kínai portéka kell, ott van tőle egy köpésre rendesebb körülmények között a kőbányai-úti kínai center, ott az Ázsia-Center...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!